ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

رسانه‌های صهیونیست: مردم عرب در جام جهانی از ما فاصله می‌گیرند

رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره بایکوت رسانه‌ای خود توسط شهروندان کشورهای عربی در جام جهانی قطر گفته‌اند که مردم عرب‌زبان دنیا از ما فاصله می‌گیرند و مخالف عادی‌سازی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۲نوامبر) گزارش دادند که هواداران عرب‌زبان در جام جهانی «قطر ۲۰۲۲» از رسانه‌های عبری‌زبان فاصله گرفته و عادی‌سازی با اشغالگران را رد می‌کنند.

 

براساس گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، پایگاه خبری صهیونیستی «آی‌۲۴» و چند شبکه وابسته این رژیم، به خبرگزاری آمریکایی «رویترز» گفته‌اند کسانی که از آن‌ها خواسته شده بود با ما مصاحبه کنند، به خبرنگاران پشت کرده و نپذیرفته‌اند گفت‌وگو کنند؛ طرفداران عرب‌زبان یا فریاد فلسطین سر دادند و یا پرچم‌هایی از فلسطین را بر روی شانه‌های خود انداخته‌اند.

 

این رسانه‌های عبری ادامه می‌دهند: «هواداران عرب‌زبان از خبرنگاران اسرائیلی دوری می‌کنند؛ اقدامی که می‌تواند چالش‌های نهفته در روند گرم شدن روابط بین کشورهای خلیج [فارس] و تل‌آویو را نشان دهد».

 

پایگاه خبری صهیونیستی «آی‌۲۴» در گزارشش نوشته است: «علی‌رغم عدم اجازه به حضور در جام جهانی، اسرائیل امیدوار است که حضور حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار اسرائیلی در این مسابقات، باعث تقویت روابط با کشورهای عربی شود؛ برخی از این اسرائیلی‌ها همان خبرنگارانی هستند که هم‌اکنون در آنجا حضور دارند».

 

این پایگاه خبری ضمن اشاره به این که تلاش‌های صهیونیست‌ها برای گفت‌وگو با هواداران فوتبال در دوحه طبق برنامه پیش نرفت، افزود: این فیلم که در اینترنت منتشر شده است، نشان می‌دهد که هواداران سعودی، یک شهروند قطری و تعدادی از هواداران لبنانی عمداً از خبرنگاران اسرائیلی فاصله گرفته‌اند».

 

«اوهاد خامو» سرپرست تیم رسانه‌ای اعزام شده شبکه ۱۲ سوی رژیم صهیونیستی به جام جهانی قطر، در این باره گفته است: «حضور ما در اینجا با یک نشان اسرائیلی و نوشته‌هایی به زبان عبری و صحبت کردن به این زبان، برای برخی از مردم اینجا مهم است و برای ما مشکل‌آفرین شده؛ بسیاری از مردم در اینجا از سراسر جهان عرب تلاش می‌کنند تا علیه ما وارد عمل شوند زیرا ما را نمایندگان روند عادی سازی می‌بینند.»

 

این در حالی است که طرفدارای فوتبالی عرب‌زبان در مراسم آغازین و افتتاحیه جام جهانی قطر در چند روز گذشته، با برافراشتن پرچم فلسطین حمایت خود را از این ملت مقاوم اعلام کرده بودند.

 

دو روز پیش رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هواداران لبنانی در جام جهانی «قطر ۲۰۲۲» پس از اطلاع از «اسرائیلی بودن» خبرنگار «کانال ۱۲» حاضر به صحبت با وی نشده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار