آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

رسانه‌های صهیونیست: مردم عرب در جام جهانی از ما فاصله می‌گیرند

رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره بایکوت رسانه‌ای خود توسط شهروندان کشورهای عربی در جام جهانی قطر گفته‌اند که مردم عرب‌زبان دنیا از ما فاصله می‌گیرند و مخالف عادی‌سازی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۲نوامبر) گزارش دادند که هواداران عرب‌زبان در جام جهانی «قطر ۲۰۲۲» از رسانه‌های عبری‌زبان فاصله گرفته و عادی‌سازی با اشغالگران را رد می‌کنند.

 

براساس گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، پایگاه خبری صهیونیستی «آی‌۲۴» و چند شبکه وابسته این رژیم، به خبرگزاری آمریکایی «رویترز» گفته‌اند کسانی که از آن‌ها خواسته شده بود با ما مصاحبه کنند، به خبرنگاران پشت کرده و نپذیرفته‌اند گفت‌وگو کنند؛ طرفداران عرب‌زبان یا فریاد فلسطین سر دادند و یا پرچم‌هایی از فلسطین را بر روی شانه‌های خود انداخته‌اند.

 

این رسانه‌های عبری ادامه می‌دهند: «هواداران عرب‌زبان از خبرنگاران اسرائیلی دوری می‌کنند؛ اقدامی که می‌تواند چالش‌های نهفته در روند گرم شدن روابط بین کشورهای خلیج [فارس] و تل‌آویو را نشان دهد».

 

پایگاه خبری صهیونیستی «آی‌۲۴» در گزارشش نوشته است: «علی‌رغم عدم اجازه به حضور در جام جهانی، اسرائیل امیدوار است که حضور حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار اسرائیلی در این مسابقات، باعث تقویت روابط با کشورهای عربی شود؛ برخی از این اسرائیلی‌ها همان خبرنگارانی هستند که هم‌اکنون در آنجا حضور دارند».

 

این پایگاه خبری ضمن اشاره به این که تلاش‌های صهیونیست‌ها برای گفت‌وگو با هواداران فوتبال در دوحه طبق برنامه پیش نرفت، افزود: این فیلم که در اینترنت منتشر شده است، نشان می‌دهد که هواداران سعودی، یک شهروند قطری و تعدادی از هواداران لبنانی عمداً از خبرنگاران اسرائیلی فاصله گرفته‌اند».

 

«اوهاد خامو» سرپرست تیم رسانه‌ای اعزام شده شبکه ۱۲ سوی رژیم صهیونیستی به جام جهانی قطر، در این باره گفته است: «حضور ما در اینجا با یک نشان اسرائیلی و نوشته‌هایی به زبان عبری و صحبت کردن به این زبان، برای برخی از مردم اینجا مهم است و برای ما مشکل‌آفرین شده؛ بسیاری از مردم در اینجا از سراسر جهان عرب تلاش می‌کنند تا علیه ما وارد عمل شوند زیرا ما را نمایندگان روند عادی سازی می‌بینند.»

 

این در حالی است که طرفدارای فوتبالی عرب‌زبان در مراسم آغازین و افتتاحیه جام جهانی قطر در چند روز گذشته، با برافراشتن پرچم فلسطین حمایت خود را از این ملت مقاوم اعلام کرده بودند.

 

دو روز پیش رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هواداران لبنانی در جام جهانی «قطر ۲۰۲۲» پس از اطلاع از «اسرائیلی بودن» خبرنگار «کانال ۱۲» حاضر به صحبت با وی نشده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار