هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار

هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۰۹/۰۴

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور از آغاز بارش باران و باران در شمال غرب و غرب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، بخش‌هایی از خوزستان،‌ غرب اصفهان، غرب مرکزی، چهارمحال و بختیاری و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران ابرناکی، بارش باران گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

 

شدت بارش‌های امروز برای استان‌های ایلام، کرمانشاه،‌ غرب کردستان و جنوب آذربایجان غربی است. فردا شنبه 5 آذرماه بارش‌های در این مناطق ادامه دارد و یکشنبه در شمال غرب، برخی مناطق غرب و ارتفاعات البرز بارش پیش بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر بارش و وزش باد در شرق اردبیل، گیلان و مازندران آغاز می‌شود. روز دوشنبه بارش در سواحل شمالی تشدید شده و در شرق اردبیل و شمال خراسان شمالی بارش پراکنده روی می‌دهد.

 

سه‌شنبه هفته آینده در شمال غرب، برخی مناطق غرب و استان‌های مازندران،‌گیلان و ارتفاعات خراسان شمالی بارش پیش بینی می‌شود. طی این مدت در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش‌ها به صورت برف است.

 

یکشنبه هفته آینده در استان‌های اردبیل و گیلان و روز دوشنبه در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی دما 6 تا 8 درجه کاهش می‌یابد. از بعدازظهر یکشنبه غرب و مرکز خلیج‌فارس و طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه خلیج‌فارس مواج است. همچنین از اواخر وقت یکشنبه آینده تا بعدازظهر سه‌شنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

 

 آسمان تهران امروز قسمتی ابری تا نیمه ابری در روز و ابری به‌تدریج ابری همراه با غبار محلی و احتمال بارش پراکنده باران در شب پیش بینی شده است. احتمال بارش باران در پایتخت طی امشب 59 درصد است.

توصیف سامانه: تداوم پایداری جو و آلودگی هوا

 

نوع مخاطره: سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی

 

منطقه اثر: کرج و تهران

 

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص های آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها.

 

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز، بویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار