چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

زلنسکی: ایران و روسیه باید مجازات شوند

زلنسکی: ایران و روسیه باید مجازات شوند رئیس‌جمهور اوکراین در تازه‌ترین پیام ویدئویی خود، لفاظی علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد و خواستار مجازات روسیه و ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز گذشته (دوشنبه 19 دسامبر، 29 آذر ماه) در پیامی ویدئویی، لفاظی علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

 

رئیس‌جمهور اوکراین در پیام جدید خود با تلاش برای ارتباط دادن حملات اخیر روسیه به جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که مسکو با پهپادهای شاهد-136 ایران به اوکراین حمله کرده است و بنابراین روسیه و ایران باید به طور مشترک مسئول شناخته شوند و مجازات شوند.

 

وی در این پیام مدعی شد: «امروز صبح در چندین منطقه و شهر از کشور ما متأسفانه با صدای مشخصه (موشک‌های) شاهد ایران تحت تأثیر قرار گرفت. خوشبختانه اکثر آن‌ها به هدف‌های درنظرگرفته شده اصابت نکرد و این مساله صبح امروز ما را بهتر کرد. 30 موشک شاهد ساقط شد که چندان نتیجه بدی نیست».

 

وی در ادامه اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی گفت: «من می‌خواهم از تمامی جنگنده‌های ضدهوایی،‌ خلبانان و گروه‌های شلیک سیار برای این نتیجه و برای محافظت از آسمان اوکراین قدردانی کنم».

 

زلنسکی که بارها ایران را به مشارکت در جنگ اوکراین از طریق عرضه پهپاد به روسیه متهم کرده ادامه داد: «این پهپادهای شاهد که روسیه مورد استفاده قرار داده است، بخشی از بسته جدید (ایران به روسیه) است. این یک اقدام تروریستی بین‌المللی دو رژیم است که به یکدیگر علیه مردم کمک می‌کنند و هر دو کشور باید برای چنین چیزی مسئول شناخته و مجازات شوند».

 

زلنسکی در ادامه افزود که در نتیجه حملات موشکی روز گذشته روسیه، تعداد افراد بیشتری در اوکراین در مقایسه با روز قبل از آن با مشکل قطعی برق مواجه شدند.

 

در هفته‌های اخیر، اوکراین به همراه متحدان غربی خود مدعی استفاده روسیه از پهپادهای ایران در جنگ اوکراین شده‌اند و این در حالی است که مقام‌های ایران تأکید کرده‌اند که پیش از جنگ اوکراین به روسیه پهپاد داده‌اند و از نحوه استفاده این پهپادها هیچ اطلاعی ندارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار