رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

لوکاشنکو: تحریم‌ها علیه روسیه اثر بومرنگ داشته‌اند

لوکاشنکو: تحریم‌ها علیه روسیه اثر بومرنگ داشته‌اند رئیس‌جمهور بلاروس گفت تحریم‌های ضد روسی غرب اثر بومرنگ داشته و به مردم عادی اتحادیه اروپا آسیب زده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس دوشنبه (۱۹ دسامبر) در مینسک گفت بلاروس و روسیه عمدتاً موفق شده‌اند اثرات تحریم‌های غرب را کاهش دهند؛ تحریم‌هایی که به گفته او، در عوض به مردم عادی اتحادیه اروپا آسیب زده است. 

 

به گزارش راشا تودی، لوکاشنکو با قدردانی از کارشناسان تحریم هر دو کشور به خاطر کار خوب انجام شده، در کنفرانس خبری مشترک با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت: به لطف گام‌هایی که با هم برداشته‌ایم، عموماً توانسته‌ایم بر اثرات منفی احتمالی فشار تحریم‌ها غلبه کنیم. 

 

آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در ماه فوریه به بهانه آغاز درگیری‌ها در اوکراین، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه روسیه و بلاروس آغاز کرده‌اند. لوکاشنکو این تحریم‌ها را ابتدایی توصیف کرد و گفت که «اثر بومرنگ داشته‌اند و به مردم عادی و بنگاه‌های اقتصادی در قاره اروپا ضربه زده‌اند. اما نه کسانی که جنگ اقتصادی را علیه کشور ما و جنگ نیابتی را علیه روسیه تا آخرین اوکراینی آغاز کردند».

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هم تایید کرد که «مسکو و مینسک مطمئن و موثر در برابر اقدامات محدودکننده غیرقانونی اعمال شده از سوی کشورهای غیردوست مقاومت کردند». 

 

پوتین و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه دوشنبه برای مذاکره با همتایان بلاروسی خود درباره همکاری اقتصادی، نظامی و انرژی به مینسک پایتخت این کشور سفر کردند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار