لغو مصونیت قضائی دو نماینده پارلمان اروپا به اتهام فساد مالی-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

لغو مصونیت قضائی دو نماینده پارلمان اروپا به اتهام فساد مالی

همزمان با آشکار شدن ابعاد بیشتری از فساد مالی در پارلمان اروپا، رئیس این نهاد از تصمیم خود برای لغو مصونیت قضائی دو نماینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان اروپا شامگاه دوشنبه اعلام کرد که پس از درخواست قوه قضاییه بلژیک برای تحقیق درباره رسوایی فساد مالی در اتحادیه اروپا، روند لغو مصونیت دو نفر از نمایندگان خود را آغاز کرده است.

 

«روبرتا متسولا» رئیس پارلمان اروپا در توییتر خود نوشت: «به دنبال درخواست مقامات قضایی بلژیک، من یک روند فوری برای لغو مصونیت دو نماینده پارلمان اروپا را آغاز کردم. هیچ مصونیتی [برای متخلفان] وجود نخواهد داشت».

 

دو منبع آگاه از تحقیقات درباره فساد در پارلمان اروپا نیز به خبرگزاری «رویترز» گفتند که دو نماینده مذکور که قرار است مصونیت‌شان لغو شود، «مارک تارابلا» از بلژیک و «آندرآ کوزولینو» از ایتالیا هستند.

 

تارابلا هرگونه ارتکاب جرم را رد کرده و مدعی است: «مطمئناً چیزی برای پنهان کردن ندارد. من به همه سؤالات بازرسان پاسخ خواهم داد».

 

پیش‌تر، «ایوا کایلی» معاون رئیس پارلمان اروپا، به عنوان اصلی‌ترین فردی که در مرکز اتهامات درباره پرونده نفوذ ادعایی قطر در این نهاد قرار داشت، از سمتش برکنار شده بود. 

 

پلیس بلژیک جمعه اعلام کرده بود به عنوان بخشی از تحقیقات درباره احتمال لابی‌گری قطر در پارلمان اروپا ۱۶ منزل را مورد بازرسی قرار داده و چهار نفر در داخل و حومه بروکسل را دستگیر کرده است. 

 

پایگاه پولیتیکو نوشته بود این رویداد یک رسوایی عمده برای این پارلمان و به ویژه اعضای حزب‌های سوسیالیست و دموکرات به شمار می‌آید که در آستانه مسابقات فوتبال جام‌جهانی قطر به دلیل آنچه نرمش در برابر این کشور خوانده شده بود، مورد انتقاد قرار گرفته بودند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده