قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت! ژاپن قهرمان واترپلو آسیا شد زمان طلایی برای شناسایی به موقع ناشنوایی، سه ماهه اول زندگی است نخستین جزییات از مرگ سایتی اف کبیر؛ مسمومیت مشکوک بارسلونا با ۴ گل صدر جدول را پس گرفت فیلم/ تعیین دستمزد ۲۳ میلیونی برای کارگران پیشنهاد نجومی به نیمار ایرانی / ستاره ۴۰۰ میلیاردی در کلباء می‌ماند؟ اینفوگرافیک/ واقعیت‌های اقتصادی که در استیضاح همتی روشن شد صعود میرزازاده به فینال کشتی تورنمنت رنکینگ آلبانی/ احمدی وفا به گروه بازنده‌ها رفت

تعطیلی مدارس شهرستان‌های زاهدان و میرجاوه فردا چهارشنبه ۱۹ بهمن

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت آموزشی در مدارس تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه و منطقه نصرت آباد فردا چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه غیرحضوری خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر مجید محبی شامگاه سه‌شنبه اظهارداشت: با توجه به وزش باد شدید در نقاط مرکزی سیستان و بلوچستان نحوه آموزش مدارس در نوبت صبح و عصر تمامی مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه و منطقه نصرت آباد فردا به غیرحضوری تغییر یافت.

وی ادامه داد: از ظهر چهارشنبه تا عصر پنجشنبه ۲۰ بهمن شاهد وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از سمت غرب تا جنوب غرب خواهیم بود، که زاهدان، میرجاوه، تفتان، خاش، سراوان، سیب سوران، گلشن، مهرستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد در مناطق مستعد همراه با خیزش گرد و خاک خواهد بود و باعث نفوذ گرد و غبار به شمال استان و کاهش کیفیت هوا و اختلال در حمل و نقل خواهد شد و احتمال خسارت به گلخانه‌ها و سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و سقوط تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر دور از انتظار نیست.

به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در مناطق ساحلی و دور از ساحل در دریای عمان، پیش از ظهر پنجشنبه تا عصر جمعه با ورزش باد شدید با جهت غربی با سرعت حدود ۴۰تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع امواج در سواحل بین ۱.۵ تا ۲متر و در مناطق فراساحل انتظار می‌رود ارتفاع موج بین ۲ تا ۳ متر برسد که این امر باعث اختلال در فعالیت‌های دریایی می‌شود.

محسن حیدری افزود: توصیه می‌شود از تردد غیرضروری پرهیز و هنگام وزش باد از کار در ارتفاع و از عبور و مرور و پارک خودروها در کنار ساختمان‌های در حال ساخت و قدیمی خودداری شود.

وی ادامه داد: همچنین توقف در فعالیت‌های کویرنوردی و کوهنوردی بویژه در منطقه تفتان و محافظت از گلخانه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: همچنین ضروری است شهروندان ساکن مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان از شنا در سواحل و تفریحات دریایی خودداری و محدودیت و احتیاط در ترددهای دریایی بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی کوچک، برای کاهش خسارات احتمالی اقدامات لازم انجام دهند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده