ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

رزمایش دریایی آمریکا در آب‌های چین

به دنبال ماجرای نفوذ بالن چینی به حریم هوایی آمریکا، نیروی دریایی ایالات متحده از برگزاری رزمایشی با حضور تفنگداران دریایی و ناو هواپیمابر خود در منطقه خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال ماجرای مرتبط با ورود بالن چین به حریم هوایی آمریکا و افزایش تنش بین واشنگتن با پکن، نیروی دریایی و تفنگداران دریایی ایالات متحده از برگزاری رزمایشی در دریای چین جنوبی خبر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» ناوگان هفتم آمریکا مستقر در ژاپن روز یکشنبه اعلام کرد که ناو هواپیمابر «نیمیتس» و ناو گروه آن و همچنین یگان تفنگداران دریایی این کشور در حال انجام عملیات یکپارچه در دریای چین جنوبی هستند.

 

ناوگان هفتم آمریکا اعلام کرده که رزمایش‌هایی که شامل کشتی‌های جنگی، نیروهای زمینی و هواپیماها می‌شد را از روز شنبه آغاز کرده، اما به جزئیات زمان زمان آغاز یا پایان آن اشاره‌ای نکرد.

 

این در حالی است که چین مدعی مالکیت بر بخش بیشتری از دریای چین جنوبی است و به شدت فعالیت نظامی سایر کشورها در این منطقه را زیر نظر دارد.

 

ایالات متحده همچنین در حال تقویت روابط نظامی خود با فیلیپین است، که با گارد ساحلی چین در منطقه در چند نوبت تقابل داشته است.

 

ناوگان هفتم دریایی آمریکا در بیانیه خود اعلام کرده که این عملیات مشترک حضور قدرتمندی در منطقه ایجاد کرده و از صلح و ثبات حمایت می‌کند. دربخشی از این بیانیه آمده است: «به‌عنوان نیروی واکنش سریع ، آماده اجرای طیف گسترده‌ای از ماموریت‌ها از جمله استقرار تفنگداران دریایی در خشکی، امدادرسانی و بازدارندگی علیه دشمنان از طریق قدرت رزمی هستیم.»

 

این گزارش حاکیست، روابط پرتنش بین واشنگتن و پکن به دلیل درگیری دیپلماتیک ناشی از بالنی که هفته گذشته در حریم هوایی ایالات متحده در سواحل «کارولینای جنوبی» سرنگون شد، تشدید شده است.

 

پنتاگون مدعی است که این بالن بخشی از یک برنامه نظارتی بزرگ بود که چین برای چندین سال انجام داده است. ایالات متحده اعلام کرد که این بالن بدون سرنشین برای شناسایی و جمع آوری پیام‌های اطلاعاتی مجهز شده بود، اما پکن اعلام کرد که این یک بالن تحقیقاتی هواشناسی بوده که به طور تصادفی از مسیر خارج شده بود.

 

این حادثه باعث شد تا «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه به طور ناگهانی سفر پرمخاطره هفته گذشته به پکن را با هدف کاهش تنش لغو کند./ فارس

ارسال نظر