آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اعلام اعتصاب و عزای عمومی در نابلس/ افزایش شهدا به ۹ نفر

گروه‌های مقاومت فلسطین از برگزاری اعتصاب و عزای عمومی در نابلس در کرانه باختری بدنبال شهادت ۹ فلسطینی طی یورش امروز چهارشنبه صهیونیست‌ها به این شهر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌های مقاومت فلسطین برای گرامیداشت یاد شهدای امروز نابلس که به دست نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، فردا را عزای عمومی اعلام کردند و فراخوان اعتصاب عمومی در این شهر دادند.

در همین حال وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدا به ۹ نفر افزایش یافته است.

طبق گزارش این وزارتخانه شمار مجروحان نیز به ۹۷ نفر افزایش یافته و حال شش تن از آنها وخیم گزارش شده است.

به دنبال جنایت امروز صهیونیست‌ها در نابلس، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به صهیونیست‌ها نسبت به لبریز شدن صبر مقاومت غزه هشدار داد.

سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام طی توییتی در این باره خاطرنشان کرد: مقاومت در غزه جنایات روزافزون دشمن علیه ملت‌مان در کرانه باختری اشغالی را زیر نظر دارد و صبر آن درحال تمام شدن است.

پیش از این نیز «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی در واکنش به یورش امروز نظامیان صهیونیست به نابلس و شهادت شش فلسطینی در جریان این تجاوز، مقاومت فلسطینی‌ها در این شهر را ستود و تاکید کرد که ملت فلسطین پشت مقاومت ایستاده‌اند و از آن حمایت می‌کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نظامیان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به بهانه بازداشت چند فلسطینی به شهر نابلس یورش بردند و با فلسطینی‌ها درگیر شدند.

برخی منابع رسانه‌ای نیز اعلام کردند که پس از چند ساعت درگیری و مقاومت فلسطینی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی از نابلس عقب نشینی کردند.

شرایط این روزهای سرزمین‌های اشغالی و به طور خاص در کرانه باختری بسیار ویژه است و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می‌دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست‌های غاصب رقم زده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار