آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

اعلام اعتصاب و عزای عمومی در نابلس/ افزایش شهدا به ۹ نفر

گروه‌های مقاومت فلسطین از برگزاری اعتصاب و عزای عمومی در نابلس در کرانه باختری بدنبال شهادت ۹ فلسطینی طی یورش امروز چهارشنبه صهیونیست‌ها به این شهر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌های مقاومت فلسطین برای گرامیداشت یاد شهدای امروز نابلس که به دست نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، فردا را عزای عمومی اعلام کردند و فراخوان اعتصاب عمومی در این شهر دادند.

در همین حال وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدا به ۹ نفر افزایش یافته است.

طبق گزارش این وزارتخانه شمار مجروحان نیز به ۹۷ نفر افزایش یافته و حال شش تن از آنها وخیم گزارش شده است.

به دنبال جنایت امروز صهیونیست‌ها در نابلس، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به صهیونیست‌ها نسبت به لبریز شدن صبر مقاومت غزه هشدار داد.

سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام طی توییتی در این باره خاطرنشان کرد: مقاومت در غزه جنایات روزافزون دشمن علیه ملت‌مان در کرانه باختری اشغالی را زیر نظر دارد و صبر آن درحال تمام شدن است.

پیش از این نیز «طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی در واکنش به یورش امروز نظامیان صهیونیست به نابلس و شهادت شش فلسطینی در جریان این تجاوز، مقاومت فلسطینی‌ها در این شهر را ستود و تاکید کرد که ملت فلسطین پشت مقاومت ایستاده‌اند و از آن حمایت می‌کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نظامیان رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به بهانه بازداشت چند فلسطینی به شهر نابلس یورش بردند و با فلسطینی‌ها درگیر شدند.

برخی منابع رسانه‌ای نیز اعلام کردند که پس از چند ساعت درگیری و مقاومت فلسطینی‌ها، نظامیان رژیم صهیونیستی از نابلس عقب نشینی کردند.

شرایط این روزهای سرزمین‌های اشغالی و به طور خاص در کرانه باختری بسیار ویژه است و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می‌دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست‌های غاصب رقم زده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر