آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

استقبال کرملین از توافق ایران و عربستان سعودی

سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه روسیه از هر توافقی که به کاهش تنش در منطقه غرب آسیا منجر شود استقبال می‌کند، گفت که اهداف مسکو در اوکراین نیز فقط با گزینه نظامی قابل دستیابی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) از توافق جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط دیپلماتیک استقبال کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین، در پاسخ به سوالی درباره واکنش روسیه به توافق تهران و ریاض گفت: «از هر اقدامی برای گفتگو و کاهش تنش در منطقه [غرب آسیا] استقبال می‌کنیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به هند برای شرکت در نشست گروه ۲۰ را نمی‌توان منتفی دانست، توضیح داد: «اهداف کنونی روسیه در اوکراین فقط با ابزار نظامی قابل دستیابی است».

 

سخنگوی کرملین با اعلام خبر تماس تلفنی پوتین با «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان، اظهار داشت: «پوتین و پاشینیان در مورد اجرای توافقات بین روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان از جمله اقداماتی برای تضمین امنیت مرزها گفتگو کردند».

 

پسکوف درباره این تماس افزود: «پوتین با پاشینیان در مورد لزوم حل‌وفصل همه مسائل مربوط به قره‌باغ به شیوه‌ای سازنده از طریق ارتباط بین طرفین و نیروهای حافظ صلح روسیه صحبت کرد».

 

طبق این گزارش، وی درباره گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر حمایت هند از سقف قیمت تعیین‌شده برای نفت روسیه توسط کشورهای غربی، تصریح کرد: «روسیه به اظهارات مطبوعاتی درباره همکاری با هند در زمینه نفت نگاه نخواهد کرد، بلکه به تماس با طرف مقابل چشم دوخته است».

 

این مقام روس درباره سفرهای جداگانه احتمالی «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به مسکو نیز گفت که در زمان مناسب درباره آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

پسکوف پیش از این نیز با اعلام خبر تماس تلفنی رؤسای جمهور فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران، گفته بود که دو طرف طرح‌های زیرساختی دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار