رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش کاخ سفید به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه

واکنش کاخ سفید به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز در مصاحبه ای به رزمایش مشترک دریایی مشترک میان ایران، چین و روسیه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کاخ سفید امروز چهارشنبه در ارتباط با رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین در دریای عمان اعلام کرد: آمریکا نگران رزمایش مشترک روسیه، چین و ایران در دریای عمان نیست،؛ البته این رزمایش را زیر نظر خواهد داشت.

«جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه سی ان‌ ان در پاسخ به سوالی درباره رزمایش دریایی مشترک مذکور که از امروز آغاز می‌ شود، گفت: آن‌ ها رزمایش نظامی انجام می‌ دهند و این اولین باری نیست که چین و روسیه با هم رزمایش انجام داده‌ اند.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این ارتباط اضافه کرد: ما قطعاً این موضوع را رصد می‌کنیم تا مطمئن شویم هیچ تهدیدی ناشی از این رزمایش برای امنیت ملی ما یا متحدانمان در منطقه وجود ندارد. با دقت آن را رصد خواهیم کرد.

وزارت دفاع چین امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای از رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین در دریای عمان از ۱۵ تا ۱۹ مارس (۲۴ تا ۲۸ اسفند) خبر داد.

این اطلاعیه در وب‌سایت رسمی وزارت دفاع چین منتشر شده است.

در این اطلاعیه آمده «طبق پیمان‌نامه نظامی میان نیروهای مسلح سه کشور ایران، چین، روسیه و سایر کشورها، این رزمایش با عنوان «کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳» در خلیج دریای عمان از امروز ۱۵ مارس به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.

این نخستین بار نیست که ارتش ایران رزمایش مشترک برگزار می‌کند. آخرین رزمایش دریایی ایران با مشارکت چین و روسیه در اوایل بهمن ماه پارسال در شمال اقیانوس هند با عنوان «رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲» برگزار شد.

نخستین رزمایش دریایی مشترک سه کشور، ۴ سال پیش به مدت ۴ روز در دریای عمان و اقیانوس هند برگزار شد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار