کاهش قیمت نفت در بازار جهانی-راهبرد معاصر
سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده

کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار جهانی شاهد کاهش بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر گرچه داده‌های آماری حاکی از کاهش ذخایر نفت خام آمریکاست و تصمیم کارتل نفتی اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار بر داد و ستد‌ها تاثیر گذاشته است، اما نگرانی از رشد اقتصاد جهانی در سال جاری میلادی باعث کاهش بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار انرژی شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۴۹ سنت کاهش به ۸۴ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۵۸ سنت کاهش، ۸۰ دلار و ۱۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.

سازمان انرژی آمریکا امروز (چهارشنبه) با ارائه گزارشی اعلام کرد میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته جاری شاهد کاهش ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه‌ای بوده و به ۴۷۰ میلیون بشکه رسیده است. همچنین ذخایر بنزین و گازوئیل این کشور نیز به ترتیب ۴ میلیون و یکصد هزار بشکه و ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه طی این مدت کاهش را تجربه کرده است.

تحلیلگران می‌گویند علیرغم کاهش ذخایر نفت خام آمریکا، نگرانی درباره رشد اقتصاد در چین، منطقه یورو و آمریکا در ماه گذشته میلادی بازار انرژی را تحت تاثیر قرار داده است. بیم آن می‌رود با وجود نرخ تورم بالا و نیز دخالت بانک‌های مرکزی کشور‌های غربی با افزایش نرخ بهره، رکود اقتصادی دامن گیر اقتصاد جهان شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار