سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

خروج حزب کار رژیم صهیونیستی از مذاکره با ائتلاف نتانیاهو

خروج حزب کار رژیم صهیونیستی از مذاکره با ائتلاف نتانیاهو در سایه افزایش اختلافات سران رژیم صهیونیستی، حزب کار این رژیم از مذاکرات ائتلاف اپوزیسیون با ائتلاف حاکم به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر بر سر لایحه تغییرات قضایی خارج شد و حزب «اویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق صهیونیستها نیز خواستار توقف این مذاکرات شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری صهیونیستی «ایزرائیل نیوز»، حزب کار از احزاب مخالف کابینه حاکم رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد از مذاکرات با ائتلاف حاکم به میانجیگیری «اسحاق هرتزوگ» رئیس این رژیم خارج می شود.

این حزب چپگرای رژیم صهیونیستی، دلیل خروج از مذاکرات را بی توجهی ائتلاف حاکم به رهبری بنیامین نتانیاهو، به خواسته های ائتلاف احزاب مخالف و زدوبندهای پشت پرده بین آنها اعلام کرد.

حزب کار رژیم صهیونیستی، فضای مذاکرات بین ائتلاف حاکم و ائتلاف مخالفان را تاریک و برهم زننده دموکراسی مورد ادعای این رژیم اعلام کرد.

این حزب رژیم صهیونیستی اعلام کرد به مبارزه با ائتلاف حاکم در خیابان ها ادامه خواهد داد.

به نوشته این پایگاه صهیونیستی، آوریگدور لیبرمن رئیس حزب موسوم به «اسرائیل بیتنا» از دیگر احزاب ائتلاف مخالفان نیز از تلاش کابینه حاکم برای دستکاری معافیت خدمت وظیفه دانش آموزان ارتدوکس انتقاد کرد و از یائیر لاپید و بنی گانتس رهبران ائتلاف مخالفان خواست مذاکرات با کابینه حاکم را متوقف کنند.

تلاش کابینه حاکم بر رژیم صهیونیستی برای تصویب لایحه تغییرات قضائی در کنست این رژیم، مخالفت گسترده صهیونیستها و حتی تمرد نیروهای ذخیره در ارتش این رژیم را سبب شده است؛ به طوری که اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی مجبور به دخالت و میانجیگیری برای حل موضوع بین ائتلاف حاکم و ائتلاف مخالفان شده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی، صهیونیستها را نسبت به مذاکرات بین ائتلاف حاکم و ائتلاف مخالفان ناامید ارزیابی کردند و نوشتند: باوجود توقف لایحه تغییرات قضایی توسط نتانیاهو، تظاهرات علیه کابینه حاکم ادامه دارد.

منابع خبری شنبه شب گزارش دادند، فلسطین اشغالی برای پانزدهمین هفته متوالی صحنه تظاهرات صهیونیست‌ها علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه او بود.

هزاران نفر در خیابان «کابالان» در تل آویو علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اقدامات کابینه او تظاهرات کردند.

بر اساس این گزارش، در شهر «حیفا» نیز معترضان در برابر منزل «یاریو لیوین» وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو و لایحه آن برای تغییرات در قوانین دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی بوده است.

سران ائتلاف احزاب مخالف در رژیم صهیونیستی لایحه تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش این چهره برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.

معترضان می‌گویند لایحه تغییرات قضایی ضربه سختی به دموکراسی مورد ادعای صهیونیستها وارد می‌کند، زیرا تأثیر دیوان عالی (بالاترین نهاد قضایی رژیم صهیونیستی) را بر روند تصویب قوانین پایه محدود می‌کند و به اعضای کنست اجازه می‌دهد مصوبات آن را تعویق بیندازد.

تصویب این لایحه به تازگی توسط نتانیاهو به تعویق افتاد اما معترضان و ائتلاف احزاب مخالف در رژیم صهیونیستی تأکید بر لغو کامل این طرح دارند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار