توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

تل‌آویو مدعی شد؛ توافق با اسپانیا علیه ایران

تل‌آویو مدعی شد؛ توافق با اسپانیا علیه ایران وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی که به اسپانیا سفر کرده، مدعی توافق با این کشور علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 28
کد خبر: ۱۸۱۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سفر الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اسپانیا در ادامه تلاش‌های رژیم علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام شده است. گفته می‌شود کوهن در ابتدای سفر خود با خوزه مانوئل آلبارس، وزیر خارجه اسپانیا دیدار کرده است.

 

رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند دو وزیر توافق کرد‌ه‌اند که همکاری‌های امنیتی بین دو طرف را افزایش دهند و از آنچه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌خوانند، جلوگیری کنند.

 

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات بی اساس خود علیه تهران، مدعی شد: «من از آلبارس به خاطر موضع قاطع و حمایتش در مبارزه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تشکر می‌کنم. به وی گفتم که ما باید یک جبهه مصمم علیه آن‌ها تشکیل دهیم که شامل تحریم‌های اقتصادی و سیاسی در عین حال تهدید نظامی است».

 

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اسپانیا در بحبوحه یهودی ستیزی و احساسات ضد صهیونیستی در این کشور انجام می‌شود. در ماه فوریه، آدا کولاو، شهردار بارسلونا، مخالفت خود را با «آپارتاید اسرائیل» اعلام کرد و فوراً به توافقنامه خواهرخواندگی با تل آویو پایان داد. این توافق در سال ۱۹۹۸ منعقد شده بود. در همان ماه، طرفداران فلسطین در اسپانیا، به رودیکا رادیان گوردون، فرستاده صهیونیست طی سخنرانی در دانشگاه مادرید حمله کردند.

 

افزون بر این، اخیراً در هفتاد و پنجمین روز به اصطلاح استقلال بارسلونا از رژیم در چهارشنبه گذشته، کنیسه «چاباد-لوباویچ» با شعار «چرا در فلسطین مردم را می‌کشی» تخریب شد. این دومین اقدام تخریبی در یکی از کنیسه‌های این شهر در ۹ روز گذشته است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار