آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سفر ضد ایرانی مقام صهیونستی به مقر اتحادیه اروپا

منابع رسانه‌ای صهیونیستی عصر یکشنبه از سفر وزیر خارجه این رژیم به «بروکسل» در بلژیک و رایزنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در زمینه ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، «الی کوهن» وزیر امور خارجه (رژیم) اسرائیل روز دوشنبه به بروکسل سفر می‌کند تا با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در زمینه ایران دیدار کند.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. ایران تاکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

به نوشته این روزنامه، هدف از این دیدار بهبود روابط با بورل و متقاعد کردن او برای اتخاذ مواضع سخت‌تر علیه تهران در نشست ژوئن شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در «وین» است.

جدای از مواضع در مورد مسائل سیاسی و نظامی، اظهارات بورل در مورد وضعیت دموکراسی در فلسطین اشغالی در جلسه اخیر پارلمان اروپا نیز به مذاق مقامات صهیونیستی خوش نیامده است.

ایران در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیاست و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات اتمی خو را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار