فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

رویارویی ناو جنگی چین با ناوشکن آمریکایی در تنگه تایوان

منابع خبری گزارش داده‌اند ناو جنگی چین در تنگه تایوان به ناوشکن آمریکایی نزدیک شده و در فاصله ۱۳۷ متری آن قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های ارتش آمریکا مدعی شده‌اند که یک کشتی جنگی چینی در تنگه تایوان «به شکلی ناامن» به یک ناوشکن آمریکایی نزدیک شده و در فاصله ۱۳۷ متری آن قرار گرفته است.

 

در همین حال، چین گفته آمریکا عامدانه در حال تحریک به تنش و دامن زدن به آن در این منطقه است.

 

این اتفاق روز یکشنبه، یک روز بعد از آن رخ داد که رزمناوهای آمریکا و کانادا در اقدامی تحریک کننده از «تنگه تایوان» عبور کردند.

 

نیروی دریایی آمریکا و کانادا شنبه گزارش دادند که کشتی‌های جنگی این دو کشور روز شنبه در یک ماموریت مشترک از آبراه حساسی که تایوان را از چین جدا می‌کند، عبور کردند.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ کشور‌های جهان و سازمان ملل این ادعا را به‌رسمیت نمی‌شناسند.

 

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که قرار گرفتن کشتی‌های چین در فاصله ۱۵۰ یاردی ناوشکن آمریکایی قوانین تردد دریایی در آب‌های آزاد را نقض می‌کند.

 

موضوع تنگه تایوان از جمله پرونده‌های طولانی تنش میان آمریکا و چین محسوب می‌شود. آمریکا متحد دیرینه تایوان است و از جدایی آن از چین حمایت می‌کند.

 

آمریکا این حمایت را در قالب کمک‌های نظامی، فروش تسلیحات و حمایت سیاسی ابراز می‌کند. این در حالی است که چین تایوان را بخشی از قلمرو خود می داند و تهدید کرده است که در صورت لزوم حاضر است از زور برای پیوستن مجدد این جزیره به سرزمین اصلی چین استفاده کند.

 

حمایت مستمر ایالات متحده از جدایی تایوان و حضور نظامی آن در منطقه توسط چین به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی این کشور تلقی شده است. این امر منجر به افزایش تنش در تنگه تایوان شده است، به طوری که چین تمرینات نظامی در نزدیکی تایوان انجام می دهد و ایالات متحده کشتی های جنگی و هواپیماهای نظامی را به منطقه می فرستد.

 

علاوه بر این، ایالات متحده اخیراً با اعزام مقام‌های رده بالا به تایوان به تنش‌ها در این منطقه دامن زده است. چین این اقدام آمریکا را نقض سیاست چین واحد تلقی کرده است./فارس

ارسال نظر