هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

هشدار وزارت بهداشت درباره فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حوزه طب ایرانی

معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با هشدار نسبت به خطرات مراجعه به افراد فاقد صلاحیت در حوزه طب ایرانی، گفت: عده‌ای که پزشک نیستند، در این حوزه دخالت کرده و موجب مرگ عده‌ای شده‌اند؛ لذا با قوه قضائیه وارد گفتگو شدیم تا ضمن تقویت عوامل بازدارندگی، حقوق آسیب دیدگان را نیز استیفا کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسین رضایی‌زاده - معاون تعالی دفتر طب ایرانی درباره برگزاری اولین جلسه شورای سیاست گذاری طب ایرانی و مکمل سازمان نظام پزشکی گفت: شورای سیاستگذاری پیرو تشکیل دبیرخانه طب ایرانی و مکمل در سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی تشکیل شد.

وی افزود: توجه سازمان نظام پزشکی به موضوع طب ایرانی و مکمل به عنوان یک نیاز واقعی و عمومی مردم و جامعه برای اولین بار بود که اتفاق افتاد.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی خاطرنشان کرد: مسائلی که پیرامون آموزش و پژوهش و حواشی صنفی که در جامعه وجود دارد نیازمند ساماندهی و هدایت و مدیریت بود که خوشبختانه با همکاری نهاد‌های ذیربط و وزارت بهداشت دبیرخانه‌ای در سازمان نظام پزشکی به عنوان دبیرخانه طب ایرانی و مکمل تشکیل شد.

رضایی‌زاده که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، با بیان اینکه از کمیسیون بهداشت مجلس، پزشکی قانونی، قوه قضائیه و انجمن‌های علمی مرتبط با طب ایرانی و طب‌های مکمل در این دبیرخانه حضور دارند افزود: این دبیرخانه اولین جلسه را به شکل رسمی در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و خدمات صنفی برای تعیین اولویت‌هایی که در این زمینه وجود دارد، تشکیل داد. قرار بر این است که خدمات مورد نیاز مردم در این زمینه به صورت علمی و منطقی حمایت شود تا مردم دسترسی آسان‌تری داشته باشند و سوء استفاده‌هایی که بعضا از سلامت مردم در این زمینه می‌شد نیز به حدأقل ممکن برسد.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی با بیان اینکه ما مردم را نسبت به خطرات و مراجعات غیرعلمی به افراد فاقد صلاحیت در زمینه طب ایرانی و مکمل آگاه می‌کنیم، گفت: خیلی از افراد که پزشک نیستند و اجازه دخالت در امر درمان را ندارند در این حوزه دخالت کرده و حتی موجب مرگ عده‌ای شدند لذا با قوه قضائیه وارد گفتگو شدیم تا ضمن تقویت عوامل بازدارندگی حقوق آسیب دیدگان را نیز استیفا کنیم. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار