برنامه‌های آموزش و پرورش برای حجاب و عفاف-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

برنامه‌های آموزش و پرورش برای حجاب و عفاف

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: مدارسی که امکان محرم‌سازی دارند باید اجازه آزادتر بودن بچه‌ها به ویژه در مقاطع ابتدایی را بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: موضوع حجاب و عفاف یک موضوع تربیتی و فرایندی است.

وی ادامه داد: عمده بررسی‌های ما نشان می‌دهد که لااقل در حوزه کودکان و نوجوانان موضوع حجاب و عفاف موضوع معرفتی است و رابطه مستقیم با فهم درست دین، مسائل اخلاقی و فهم درست مسائل اجتماعی دارد.

باقرزاده اضافه کرد: طبیعتاً وظیفه ما در آموزش و پرورش باید متمرکز به رفع این مشکلات باشد و از این حیث پیگیر شدیم تا مربیان را آموزش دهیم که فراخوان دادیم تا تعداد زیادی از فعالان حوزه حجاب و عفاف که آموزش‌های ویژه برای مربیان داشتند به کمک ما بیایند و از طریق این مربیان بتوانیم معلمان مدارس دخترانه و مربیان پرورشی را تحت آموزش قرار دهیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و برنامه اول تدارک دیده شده است و بعد از تعطیلات مدارس، آموزش‌ها انجام شود.

باقرزاده اضافه کرد: دومین نکته در مورد حجاب و عفاف، به ویژه در مدارس دخترانه این است که مدارسی که امکان محرم‌سازی دارند باید اجازه آزادتر بودن بچه‌ها به ویژه در مقاطع ابتدایی را بدهند؛ منتها این موضوع احتیاج به فرهنگسازی و محرم‌سازی در حوزه کلاس و مدرسه دارد که پیشنهاد ما و مشاور وزیر در حوزه زنان است.

وی با بیان اینکه منظور از محرم‌سازی، محدودسازی نیست، افزود: منظور از محرم‌سازی، فراهم آوردن یک مکان مناسب و آرامی است که دانش‌آموزان بتوانند در آنجا با پوشش راحت‌تری درس بخوانند، فعالیت، ورزش و بازی کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: موضوع سوم، فراهم آوردن مکان‌های خارج از مدرسه برای تخلیه روحی، هیجانی و عاطفی دختران است که این مکان‌ها عمدتا وجود ندارد یا خیلی کم است؛ علاقه‌مند هستیم تعدادی از کانون‌های فرهنگی ـ هنری را به کانون‌های کاملا دخترانه تبدیل کنیم که با چینش دخترانه و برنامه‌های دخترانه طراحی شود.

وی با بیان اینکه یکی دو اردوگاه را فضاسازی محرمانه برای دخترانه انجام می‌دهیم، افزود: بخشی از اردوگاه شهید باهنر فضای مستقل برای خانم‌ها دارد و درخواست کردیم ۲، ۳ اردوگاه دیگر کشوری این کار را انجام دهیم.

باقرزاده ادامه داد: اعتقادمان این است که اگر ضمن اطلاع‌رسانی و بالابردن سطح دانش و معرفت در حوزه مسائل فرهنگی و دینی دانش‌آموزان، امکان کنش‌ها و واکنش‌های اجتماعی آزادانه، مناسب و سالم را داشته باشند، وضعیت حجاب در بین دانش‌آموزان تقویت می‌شود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار