موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

تاکید زاکانی بر لزوم انتقال چندجانبه دانش و تجربه مدیران کلان‌شهرهای جهان

تاکید زاکانی بر لزوم انتقال چندجانبه دانش و تجربه مدیران کلان‌شهرهای جهان شهردار تهران بر لزوم انتقال چندجانبه دانش و تجربه مدیران کلان‌شهرهای جهان برای حل معضلات مشابه شهری تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهردار تهران که در راس هیاتی از مدیریت شهری برای شرکت در چهاردهمین کنگره جهانی متروپلیس در بروکسل پایتخت بلژیک حضور دارد، در نشست هم‌اندیشی شهرداران حاضر در این اجلاس سخنرانی کرد.

 

زاکانی در این اجلاس با اشاره به چالش‌های کلانشهر تهران در مسیر توسعه به بخشی از برنامه‌های توسعه شهر در ابعاد مختلف پرداخت.

 

شهردار تهران با توجه به محور این هم‌اندیشی بر رویکرد مدیریت شهری کلانشهر تهران برای توجه توامان به جسم و جان شهر و همچنین نشاط و معنویت شهروندان تاکید کرد.

 

زاکانی برخی از رویکردهای مدیریت شهری را در قالب چند سرفصل از جمله مناسب‌سازی شهر برای اقشار مختلف مانند بانوان، سالمندان، معلولان و جانبازان، حرکت از بکارگیری سوخت‌های فسیلی به سمت انرژی‌های نو در حمل و نقل عمومی، توسعه فضاهای سبز شهری، مدیریت منابع آبی و بازچرخانی آب، مدیریت پسماند و فرهنگ‌سازی و مدیریت تفکیک پسماند برشمرد.

 

وی با پرداختن به انتقال چندجانبه دانش و تجربه مدیران کلان‌شهرهای جهان برای حل معضلات مشابه شهری همچون آلودگی هوا، ترافیک و… بر توجه ویژه به استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت شهری و هوشمندسازی و نیز کمک به توسعه فناوری با تکیه بر مشارکت نخبگان و مردم تاکید کرد.

 

پیش از سخنان شهردار تهران؛ کلودیا هرناندز رئیس دوره‌ای متروپلیس و شهردار بوگوتا پایتخت کلمبیا، جوردی واکویر دبیرکل اسپانیایی متروپلیس و پاسکال اسمت مسئول روابط خارجی کلانشهر بروکسل سخنرانی کردند.

 

همچنین در این نشست، شهردارانی از شهرهای گوانگ‌جو چین، رباط مراکش، دوالا کامرون و همچنین شهردار شیراز از کشورمان به ایراد نظرات خود پرداختند.

 

گفتنی است، علیرضا زاکانی که یکی از نائب رئیسان این سازمان بین‌المللی است را در سفر به بلژیک، مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، لطف‌الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، عبدالمطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباط و امور بین‌الملل شهرداری تهران و حمیدرضا غلامزاده دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی همراهی می‌کنند.

 

میزبانی این نشست که در محل ساختمان تاریخی شورای شهر بروکسل و با حضور شهرداران برخی از کلان‌شهرهای دنیا برگزار شد، برعهده شهر داری بروکسل بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار