حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

اعتراف عفو بین‌الملل به جنایات جنگی اسرائیل در غزه

سازمان عفو بین الملل دست آخر به سکوت خود در برابر جنایات مستمر رژیم صهیونیستی پایان داد و هرچند به شکلی کم رنگ اما اعتراف کرد، اشغالگران اوایل مه گذشته در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، یوروو نیوز در گزارشی اعلام کرد، سازمان عفو بین الملل امروز سه شنبه گفت: اسرائیل با تخریب غیر قانونی منازل فلسطینیان که اکثرا بدون هیچ نوع ضرورت نظامی انجام گرفت، در درگیری اخیر با نوار غزه در ماه مه گذشته، مرتکب جنایت مجازات دست جمعی خیر نظامیان شد.

 

این سازمان بین المللی با محکومیت این اقدام رژیم صهیونیستی آن را در سطح جنایات جنگی توصیف اما حاضر نشد، رژیم صهیونیستی را به عنوان شروع کننده این تجاوز معرفی کند.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: حملات اسرائیلی منجر به تخریب غیر قانونی منازل فلسطینیان شد که در بسیاری از موارد بدون هیچ دلیل و ضرورت نظامی انجام گرفته است و خود شکلی از اشکال مجازات دسته جمعی علیه غیر نظامیان محسوب می‌شود.

 

به اعتراف این سازمان بین المللی: اسرائیل حملات هوایی غیر مناسبی را انجام داد که منجر به کشته شدن غیر نظامیان و تخریب ساختمان‌های مسکونی در نوار غزه شد.

 

سازمان عفو بین المللی در همین راستا تاکید کرد: در شب اول حملات هوایی که روز 9 مه بود، بمب‌های دقیق و هدایت شونده اسرائیلی سه نفر از فرماندهان ارشد سرایا القدس را از پای در آورد اما در کنار آن ده غیر نظامی را هم کشته و 20 نفر دیگر از غیر نظامیان را زخمی کرد.

 

این بمب‌ها مناطقی مملو از جمعیت در شهر غزه را مورد هدف قرار دادند و در شرایطی این بمب‌ها اصابت کردند که خانواده‌ها در خانه‌های خود خوابیده بودند، امری که نشان می‌دهد، طراحان این عملیات تلفات گسترده‌ای که به غیر نظامیان وارد می‌شود را نادیده گرفتند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار