درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سردار تنگسیری: ۶ کشور اجازه ورود به آب‌های ایران را ندارند

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برای اولین بار است که موشک‌های عمودپرواز و موشک‌هایی با برد ۲ هزار کلیومتر روی کشتی‌های ما نصب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار علیرضا تنگسیری در گفت‌وگویی رادیویی ضمن اشاره به اهمیت تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی گفت: اگر ما روایت نکنیم دشمنان آن طوری که می‌خواهد روایت می‌کند، مقام معظم رهبری از تبیین به عنوان یک جهاد نام برده است.


وی ادامه داد: اگر ما این کار را نکنیم زحماتی که شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول انقلاب و هشت سال دفاع مقدس کشیده‌اند به هدر می‌رود، باید قبل از اینکه دشمن آن چیز‌هایی که حقیقت ندارد را به مردم جامعه القاء کند خودمان باید واقعیت‌ها را به مردم بگوییم و پیشرفت‌های جامعه را به مردم به خصوص جوانان نشان دهیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه از حدود ۴-۵ ماه قبل راهیان پیشرفت را شروع کردیم گفت: چیزی بالغ بر ۱۰ هزار نفر از دانشجویان، دانش آموزان، اساتید و نخبگان را آوردیم و تجهیزات و تسحیلات نظامی را به آن‌ها نشان دادیم.

سردار تنگسیری گفت: در زمان طاغوت بیشترین برد موشک ما ۴۰ کیلومتر بود، اما امروز کمترین برد موشک‌های ما ۴۰ کیلومتر است؛ به علاوه با هر موشک، یک مستشار هم به کشور ما وارد می‌شد و آن‌ها برای خودشان اینجا آقایی می‌کردند و حق توحش هم می‌گرفتند.

 

وی افزود: در حال حاضر شناور‌ها و موشک‌ها را خودمان می‌سازیم، تمام کسانی که این تجهیزات و قدرت نظامی ما را دیدند متفق‌القول می‌گفتند ما فکر نمی‌کردیم این همه کار صورت گرفته باشد و به اینجا رسیده باشیم. همه پیشرفت‌های ایران در حالی رخ داد که ما در شرایط سخت تحریم‌ها بودیم و این باعث می‌شود که این حس در این افراد به وجود بیاید که ما می‌توانیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: ما به لطف خدا به جای رسیدیم که در بحث تسلیحات نظامی قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم به طوری که جزء چند کشور اول منطقه هستیم.


سردار تنگسیری به شناور شهید سلیمانی اشاره و خاطر نشان کرد: شناور شهید سلیمانی یک شناور منحصر به‌فرد است که به دست متخصصان ایرانی ایده پردازی، طراحی و ساخته شده است. این کار بزرگ به دست افرادی که درس خوانده دانشگاه‌های ایران بودند به نتیجه رسید.

 

وی عنوان کرد: برای اولین بار است که موشک‌های عمودپرواز و موشک‌هایی با برد ۲ هزار کلیومتر روی کشتی‌های ما نصب شده است. دشمن می‌داند ما چه می‌کنیم برای همین است تلاش دارد ما به اهدافمان نرسیم؛ برای همین برای ما مشکلاتی ایجاد کرده است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: در زمان طاغوت ما جرات نداشتیم از کشتی‌هایی که وارد آب‌های ما می‌شوند بپرسیم چرا وارد شدند و برای چی وارد آب‌های ما شدند، اما امروز ۵ کشور انگلیس، آمریکا، فرانسه، نیوزلند، استرالیا و رژیم صهیونیستی اجازه ورود به آب‌های ایران را ندارند، وقتی وارد می‌شوند به سرعت وارد آب‌های همسایگان می‌شوند، این یعنی اقتدار./ میزان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار