ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مسکو: استفاده ما از سلاح هسته‌ای فقط دفاعی خواهد بود

مسکو: استفاده ما از سلاح هسته‌ای فقط دفاعی خواهد بود سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد، مسکو کاملاً به اصل غیرقابل قبول بودن جنگ هسته‌ای متعهد است و استفاده از این تسلیحات منحصراً در شرایط فوق‌العاده و با جنبه دفاعی امکان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه پنجشنبه (۱۵ ژوئن) در حاشیه مجمع بین‌المللی اقتصادی سن پترزبورگ گفت استفاده روسیه از تسلیحات هسته‌ای ممکن است منحصراً در شرایط فوق‌العاده اتفاق بیفتد و فقط برای اهداف دفاعی امکان خواهد داشت.

 

وی توضیح داد: سیاست بازدارندگی هسته‌ای (روسیه) به شدت دفاعی است. استفاده فرضی از تسلیحات هسته‌ای به وضوح با شرایط فوق‌العاده در چارچوب اهداف اکیداً دفاعی محدود شده است.

 

این مقام روس با بیان این که مسکو کاملاً به اصل غیرقابل‌ قبول بودن جنگ هسته‌ای متعهد است، افزود: (جنگ هسته‌ای) نمی‌تواند برنده‌ای داشته باشد. نباید هرگز باعث آن شد. ما دائما از همه طرف‌های دیگر بیانیه مشترک رهبران پنج کشور هسته‌ای می‌خواهیم به خودداری از جنگ هسته‌ای و غیرقابل قبول بودن رقابت هسته‌ای متعهد باشند.

 

مقامات روسیه همواره تاکید کرده‌اند جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت و نباید هرگز روی دهد اما در عین حال هشدار داده‌اند در صورت در خطر قرار گرفتن این کشور این گزینه را رد نمی‌کنند.

 

زاخارووا در بخش دیگری از سخنانش برگشت‌پذیری تصمیم روسیه برای تعلیق معاهده کاهش تسلیحات استراتژیک (نیو استارت) را رد نکرد و گفت: در صورتی که واشنگتن اراده سیاسی نشان دهد و برای کاهش تنش‌ها و ایجاد شرایط برای ازسرگیری عملکرد کامل پیمان تلاش کند، بله (تصمیم قابل تغییر است).

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه ۲۱ فوریه اعلام کرد مسکو مشارکت در نیو استارت را تعلیق می‌کند اما کاملاً از آن خارج نمی‌شود. او تاکید کرد قبل از بحث درباره عملکرد بیشتر این پیمان روسیه مایل است بفهمد چطور این سند زرادخانه نه تنها آمریکا بلکه سایر قدرت‌های هسته‌ای ناتو، انگلیس و فرانسه را در نظر می‌گیرد. اول مارس پوتین قانون تعلیق مشارکت در نیو استارت را امضا کرد.

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه بعد از اقدام مسکو گفت تصمیم تعلیق معاهده استارت به معنای نزدیک شدن به جنگ هسته‌ای نیست./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار