همکاری کره جنوبی و فرانسه برای مقابله با پیونگ‌یانگ-راهبرد معاصر

همکاری کره جنوبی و فرانسه برای مقابله با پیونگ‌یانگ

رئیس جمهور کره جنوبی که برای ملاقات با مقامات ارشد فرانسه به این کشور سفر کرده بر ضرورت همکاری با پاریس علیه فعالیت‌های اتمی کره شمالی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس جمهور کره جنوبی که برای ملاقات با مقامات ارشد فرانسه به این کشور سفر کرده است از همکاری با پاریس علیه فعالیت‌های موشکی و اتمی کره شمالی خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری «یونهاپ»، «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی روز سه شنبه گفت که کره جنوبی و فرانسه برای مقابله با تحرکات کره شمالی همکاری خواهند کرد.

 

یون سوک یول این اظهارات را پیش از شرکت در نشست با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه بیان کرد.

 

کره شمالی در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از آزمایش‌های موشکی و تسلیحاتی از جمله موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی با سوخت جامد را انجام داده است. بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، پیونگ یانگ از پرتاب موشک‌های بالستیک منع شده ، اما این کشور اعلام کرده که این قطعنامه‌ها برنامه فضایی غیرنظامی را شامل نمی‌شوند. با این حال، ژاپن، کره جنوبی و آمریکا مدعی هستند که پرتاب ماهواره‌های پیونگ یانگ با اهداف نظامی است.

 

رئیس جمهور کره جنوبی مدعی شد: «تهدیدات اتمی کره شمالی چالشی بزرگ فراتر از شبه جزیره کره و شمال شرق آسیا برای صلح در تمام جهان است.»

 

تحلیلگران بر این باورند که پرتاب ماهواره‌های نظامی بخشی از تلاش‌های کره شمالی برای پیشبرد فناوری نظارتی، از جمله هواپیماهای بدون سرنشین، به منظور بهبود توانایی در حمله به اهداف دور در صورت وقوع جنگ در منطقه است.

 

رئیس جمهور کره جنوبی در ادامه گفت: «کره جنوبی به عنوان یکی از اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد با کمک فرانسه، با اقدام‌های تحریک کننده و غیرقانونی کره شمالی که ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت است، برخورد خواهد کرد.»

 

کره جنوبی اخیراً برای یک دوره دو ساله از سال ۲۰۲۴ به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت انتخاب شد. رئیس جمهور کره جنوبی در خاتمه گفت که او و ماکرون قصد همکاری اقتصادی و صنایع راهبردی دارند.

 

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی اخیرا حین بازدید از روند آماده‌سازی پرتاب اولین ماهواره نظامی این کشور، در اختیار داشتن فناوری ماهواره جاسوسی را حائز اهمیت راهبردی در بازدارندگی علیه آمریکا دانسته بود./فارس

ارسال نظر