عمران خان: ارتش پاکستان برای نبرد با هند آمادگی ندارد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

عمران خان: ارتش پاکستان برای نبرد با هند آمادگی ندارد

رئیس حزب «تحریک انصاف» پاکستان مدعی شد که ارتش پاکستان برای جنگ محتمل با هند مجهز و آماده نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۰۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 22
کد خبر: ۱۹۰۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عمران خان» رئیس حزب «تحریک انصاف» پاکستان و نخست وزیر سابق این کشور مدعی شد که ارتش پاکستان برای جنگ محتمل با هند مجهز و آماده نیست و دهلی نو کماکان در زمینه حل مسئله «کشمیر» اقدام موثری انجام نداده است.

هند و پاکستان از لحاظ نظامی به شدت باهم رقابت دارند. پاکستان قصد خرید جنگنده‌های جدید «اف-۱۶» را دارد. نیروی هوایی هند نیزدر قالب یک طرح در حال برنامه ریزی برای خرید ۱۱۴ جنگنده است که ۹۶ فروند آن در هند ساخته و ۱۸ فروند دیگر از یک کشور خارجی وارد می‌شود.

عمران خان به تازگی در گفتگو با اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» مدعی شد که «قمر جاوید» فرمانده ارتش پاکستان به او گفته است که نیرو‌های مسلح پاکستان برای جنگ با هند مجهز و آماده نیستند.

بر اساس این گزارش، از سال ۱۹۴۷ و پس از استقلال هند و پاکستان از استعمار انگلیس تاکنون هند و پاکستان سه بار با هم جنگیده‌اند. در آخرین رویارویی، ۹ هزار نظامی پاکستانی کشته و بیش از ۲۵ هزار نفر از آن‌ها مجروح شدند. هند نیز چهار هزار کشته و زخمی داد.

این جنگ منجر به ترسیم «خط کنترل» در منطقه کشمیر شد که بر اساس آن ایالت «جامو و کشمیر» به مرکزیت شهر «سرینگر» را به هند و مناطق کوهستانی با جمعیت کمتر در اختیار پاکستان قرار گرفت.

عمران خان درباره تیرگی روابط با دهلی نو نیز گفت که هند در زمینه ماجرای «کشمیر» باید امتیاز و نقشه راه بدهد. عمران خان افزود که قرار بود «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در این زمینه به پاکستان سفر کند. جامو و کشمیر توسط دهلی نو در سال ۲۰۱۹ عادی سازی تجارت بین دو کشور دارای سلاح اتمی یکی از اقداماتی بود که قرار بود قبل از سفر نخست وزیر مودی به پاکستان انجام شود، اما این مسئله نیز محقق نشد.

عمران خان توضیح داد: «قرار بود هند امتیازی بدهد، نوعی نقشه راه در زمینه کشمیر، اما هرگز محقق نشد.»

چندی قبل «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان همتای هندی خود را برای مذاکرات جهت حل مسئله جامو و کشمیر به «اسلام آباد» دعوت کرد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار