سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تمرکز ناتو و اتحادیه‌ اروپا بر تحولات روسیه

تمرکز ناتو و اتحادیه‌ اروپا بر تحولات روسیه ناتو، اتحادیه اروپا و برخی کشورهای اروپای شرقی از رصد دقیق تحولات روسیه و تقویت نقاط مرزی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ائتلاف ناتو و اتحادیه اروپا از پایش دقیق تحولات روسیه و تحرکات گروه واگنر و رایزنی با متحدان خود خبر دادند و در اروپای شرقی نیز میزان مراقبت از مرزها افزایش یافته است.

 

به گزارش وبگاه «یورواکتیو»، یک سخنگوی ناتو شنبه شب به وقت تهران گفت که این ائتلاف وضعیت روسیه را از نزدیک زیر نظر دارد.

 

«جوزپ بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در نشست روز دوشنبه آخرین تحولات روسیه مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد. بورل افزود: «حمایت ما از اوکراین همچنان ادامه دارد.»

 

گروه شبه نظامی واگنر روز جمعه از تحرکات نظامی در روسیه خبر داد. «پریگوژین» رئیس این گروه در پیامی مدعی شد شهر «روستوف» در جنوب غربی روسیه تحت کنترل این گروه درآمده و آن را انتقام از حمله وزارت دفاع روسیه که این گروه مدعی شده علیه مواضعشان صورت گرفته، اعلام کرد.

 

در پی آن، رسانه‌های روسیه گزارش کردند نیروهای امنیتی روسیه وارد مقر شبه‌نظامیان واگنر در «سنت‌پترزبورگ» شدند که نشان می‌دهد عملیات جستجو برای عوامل کودتا در روسیه آغاز شده است.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا نیز روز شنبه به خبرنگاران گفت که اتحادیه اروپا به دقت اوضاع را دنبال می‌کند. سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «آنچه ما شاهد آن هستیم موضوع داخلی روسیه است.»

 

این در حالی است که برخی کشورهای اروپای شرقی نیز همزمان با تحولات روسیه در حالت آماده باش بسر می‌برند.

 

«گابریلیوس لاندسبرگیس» وزیر امور خارجه لیتوانی در توییتی با دفاع از اوکراین پرداخت. استونی و لتونی نیز اعلام کردند که در واکنش به این حوادث امنیت مرزی خود را افزایش داده‌اند.

 

رئیس جمهور گرجستان خواستار تقویت و کنترل بیشتر بر مرزهای این کشور از بیم مهاجرت‌های احتمالی شد.

 

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز» «سالومه زورابیشویلی» رئیس جمهور گرجستان روز شنبه در توییتی نوشت که با توجه به تحولات روسیه، نظارت دقیق در مرزها در حال انجام است. این کشور از شمال با روسیه هم‌مرز است. گرجستان بیشتر متمایل به غرب است و تاکنون میزبان چند رزمایش ناتو در خاک خود بوده است./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار