آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی

آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سودابه سنگچی گفت: ادارات دامپزشکی و بهداشت در قالب بازدید مشترک به صورت دوره‌ای زمانبندی و غیر مترقبه، تمامی مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی سنتی را از چهار بعد بهداشت فردی، مواد غذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان برابر دستورالعمل فنی و بهداشتی واحد‌های تولید عرضه و توزیع فرآورده‌های لبنی صنفی به شماره ۱۸۰۳۹۲۲۱ مورد بازدید و بازرسی دقیق و همه جانبه قرار می‌دهند.

وی افزود: در این بازرسی‌ها از لبنیات موجود در مراکز تولید و توزیع از جمله، شیر، دوغ پنیر خامه، ماست، کشک سرشیر و کره، مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۳۲۶، استاندارد سازمان استاندارد ایران به شماره ۱۶۴ دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشت محیط و دستورالعمل خودکنترلی و خوداظهاری به شماره ۱۸۰۳۹۲۰۲ نمونه برداری شده و در آزمایشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، از جهاتی از قبیل اسیدیته شیرخام بر حسب اسید لاکتیک وجود بروسلوز ویروس تب مالت بار میکروبی و پروتئین تحت آزمایش قرار می‌گیرند.

سنگچی خاطرنشان کرد: با توجه به جوشاندن شیرخام با درجه حرارت بالای ۷۲ درجه سانتیگراد عملاً وجود بروسلوز ویروس تب مالت منتفی است.

وی ادامه داد: از طرفی مراکز توزیع نیز علاوه بر رعایت بهداشت فردی و ساختمان از سردخانه استاندارد نگهداری شیر استفاده می‌نمایند که نقش به سزایی در سلامت فرآورده‌های لبنی ایفا می‌کند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران گفت: علاوه بر بازرسی‌های صورت گرفته توسط تیم‌های ادارات دامپزشکی و بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی نیز بهداشت محیط و مواد عرضه شده لبنی را مورد بازرسی مداوم قرار داده و در موارد تخلف برابر قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب ۱۳۶۷/۱۱/۲۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام (خاصه ماده (۳۷)) برخورد می‌کند. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار