قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ساخت مُسَکِن‌های رایج از زباله‌های کاغذسازی

دانشمندان ایبوپروفن و سایر مسکن‌های رایج را از زباله‌های صنعت کاغذسازی می‌سازند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دانشگاه باث از تربانتین (ز تقطیر انگم انواع درختان کاج بدست می‌آید) برای تولید پیش سازهای شیمیایی استفاده کردند.

 

طبق یک مطالعه در سال 2019 توسط نشریه The Conversation، شرکت‌های دارویی دی اکسید کربن بیشتری نسبت به صنعت خودرو تولید می‌کنند. این نشریه درباره وضعیت صنعت داروسازی در سال 2015 گفت: بر اساس محاسبات ما، بازار دارو 28 درصد کوچکتر و در عین حال 13 درصد آلاینده تر از بخش خودرو است.

 

خوشبختانه، گروهی از دانشمندان دانشگاه باث در بریتانیا ممکن است راهی برای این صنعت پیدا کرده باشند. تیم محققان در مطالعه‌ای که در مجله ChemSusChem منتشر شد، فرآیندی را برای تبدیل بتا پینن(جزء موجود در سقز) به پیش‌سازهای دارویی معرفی کردند. سپس از این پیش‌سازهای دارویی برای سنتز پاراستامول و ایبوپروفن استفاده شد.

 

در حال حاضر، اکثر شرکت های تولید کننده این مسکن ها از پیش سازهای شیمیایی مشتق شده از نفت خام استفاده می کنند. در همین حال، سقز یک محصول جانبی زباله است که صنعت کاغذ در مقیاسی بیش از 350هزار تن در سال تولید می کند.

 

فرآیند این تیم علاوه بر پایداری بیشتر، می‌تواند منجر به هزینه‌های دارویی ثابت‌تری برای مصرف‌کنندگان شود، زیرا قیمت سقز مانند انرژی و نفت تحت فشارهای ژئوپلیتیکی قرار نمی‌گیرد. با این حال، یک مشکل مهم فرآیند در شکل فعلی آن این است که تولید دارو با سقز نسبت به نفت خام هزینه بیشتری دارد و مصرف‌کنندگان ممکن است قیمت‌های کمی بالاتر برای داروهای پایدارتر بپردازند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار