اجرای آموزش هوشمند در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای؛ به زودی-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

اجرای آموزش هوشمند در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای؛ به زودی

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه کارهای پنجره هوشمند در اکثر استان‌ها انجام شده است، گفت: امیدوارم تا اواخر مرداد یا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید این پنجره واحد هوشمند به دانشگاه‌ها منتقل شود و بتوانیم سرویس‌های بهتری از طریق فناوری اطلاعات به دانشجویان ارائه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای پیرامون آموزش عالی هوشمند گفت: چندی پیش همایشی در سطح مدیران کل فناوری اطلاعات در دانشگاه‌ الزهرا (س) برگزار شد که بحث پنجره واحد هوشمند خدمات دانشگاه‌ها و اتصال آن به خدمات دولت مطرح شد که دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای هم این کار را دنبال می‌کند.

 

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه شبکه‌ای در گستره کشور است که یک مقدار اجرای این کار زمان‌بر است.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: کارهای پنجره هوشمند را در اکثر استان‌ها انجام داده‌ایم و امیدوارم تا اواخر مرداد یا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید این پنجره واحد هوشمند به دانشگاه‌ها منتقل شود و بتوانیم سرویس‌های بهتری از طریق فناوری اطلاعات به دانشجویان ارائه کنیم.

 

به گزارش فارس، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در همایش سراسری مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها که به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شدریال گفت: یکی از چالش‌ها و نگرانی‌هایی که در بخش آموزش عالی وجود دارد، این است که مبادا آموزش را فدای پژوهش کنیم، گفت: باید برنامه‌ریزی کنیم که آموزش ما پژوهش‌محور و پژوهش ما آموزش‌محور باشد و اینها با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به توسعه هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها باید موضوع پژوهش به سوی مطالعات تئوریک برود، افزود: باید استخراج داده‌ها، استفاده از آزمایشگاه‌ها و ساخت تجهیزات و مواد جدید به صورت علمی تجربه شود.

 

وزیر علوم همچنین با بیان این که نیازآفرینی واقعیتی است که باید در آموزش عالی پیش بینی شود افزود: باید پیش‌بینی کنیم که در چند سال آینده به چه سیستم‌های فناوری نیازمند هستیم و جوانان ما در چند سال آینده به چه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی نیاز دارند که آن را آماده کنیم چرا که با نسل جوانی سر و کار داریم که تغییرات زیادی را تجربه کرده اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده