سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است

تدوین سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود، گفت:کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه مصوب کرد که ان شاءالله تا پایان ۵ سال آینده ۲۰ میلیون خانوار از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه عصر امروز (چهارشنبه ۱۱ مرداد ماه) کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون در جلسه عصر امروز به فصل توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در لایحه برنامه هفتم توسعه پرداخت و بندهایی را در این بخش به تصویب رساند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین بندها در این بخش در زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور بود،ادامه داد:این موضوعی است که امروز مورد دغدغه همه مردم عزیز است از این رو کمیسیون تلفیق مصوب کرد که ان شاءالله تا پایان ۵ سال آینده ۲۰ میلیون خانوار از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شود. هدف گذاری ما تا پایان دولت بر این اساس است که ۲۰ میلیون پوشش ایجاد کنیم. از این رو تا پایان برنامه هفتم توسعه همه مردم به شبکه فیبر نوری متصل و ان شاءالله از سرعت‌های چند صد مگابیت بر ثانیه ای بهره مند خواهند شد.

زارع پور با بیان اینکه اتصال ۱۰۰ درصدی روستاها بالای ۲۰ خانوار کشور یکی دیگر از مصوبات جلسه فوق بود،ادامه داد: همچنین تکمیل صد درصدی شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه هفتم توسعه و ارتقاء جایگاه دولت هوشمند در جهان به رتبه ۷۵ از دیگر مصوبات جلسه کمیسیون تلفیق محسوب می شود.

وی با اشاره به تصویب بندهای متعدد در زمینه هوشمندسازی بیان کرد: یکی از این بندهای مصوب در این بخش مربوط به تدوین سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور بود که مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات با همکاری همدیگر و دستگاههای مرتبط دیگر آن را تهیه و به تصویب شورای عالی فضای مجازی می‌رسانند.

زارع پور در ادامه با اشاره به شتابدهی به برنامه‌های فضایی کشور پیرو لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: یکی از بخش‌های دیگری که امروز مورد گفتگو دولت و مجلس قرار گرفته و مصوب شد مربوط به شتاب بخشی به توسعه صنعت فضای کشور بود که اهداف بسیار بلندی را در افق ۵ ساله در این بخش پیش بینی کرده است.

وی تاکید کرد: همچنین تثبیت دستیابی به فناوری تزریق ماهواره به لایه‌های پایین و یا لئو و همچنین دستیابی حداقلی - بدین معنا که در پنج سال آینده بتوانیم یک محموله در لایه ژئو قرار دهیم - از جمله اهداف کمی است که در این برنامه لحاظ شده است.

زارع پور ادامه داد:همچنین در اختیار قرار دادن داده‌های فضایی لازم برای توسعه کسب و کارهای فضا پایه کشور از جمله مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق بود که وزارت ارتباطات در این بخش مکلف شد داده‌ها و تصاویر را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دهد.

وی تاکید کرد: به فضل الهی، داده‌های ماهواره‌های خودمان را با دقت بسیار خوبی در اختیار داریم و این داده‌ها در اختیار دستگاه‌های مختلف که نیاز دارند، قرار می‌گیرد. همچنین باید گفت هم اکنون این داده‌ها در زمینه مقابله با زمین خواری استفاده شده تا تمام دستگاه‌هایی که در حوزه زمین و تغییر کاربری کار می‌کنند از طریق این پنجره ملی کار خودشان را به پیش ببرند و نقاط مهم را به شکل ماهواره‌ای پایش کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار