پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم

برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه هوش مصنوعی نیاز به تربیت ۵۰۰ هزار نیروی انسانی داریم که این موضوع در قانون دیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی طاهری در زمینه هوش مصنوعی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه در مجلس، اظهار داشت: در دنیا دو رویکرد توسعه‌ای و رویکرد تنظیم گری در زمینه هوش مصنوعی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه اقداماتی که در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته رویکرد توسعه‌ای است، تصریح کرد: هدف ما تسهیل گری در راستای توسعه است.

عضو کمیسیون صمت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه خفیفی هم به بحث تنظیم گری خواهیم داشت، اما عمده مباحث در قانونی که در دست تدوین است مربوط به تسهیل گری خواهد بود، اضافه کرد: در این زمینه مطالعه تطبیقی با قوانین سایر کشور‌ها انجام شده و ظرفیت‌های کشور، بومی سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه باید به این نکته توجه کرد که از هوش مصنوعی به عنوان حکمران و بازی ساز عمل می‌کنیم یا قرار است بازیگر باشیم، ادامه داد: سعی داریم در حد قوانین و در بودجه سنواتی، به سمت بازی سازی پیش برویم.

طاهری در زمینه نقطه قوت کشور در حوزه هوش مصنوعی، نیروی انسانی است، ادامه داد: طبق قانون باید ۵۰۰ هزار نیروی انسانی توسط نهاد‌های مختلف در این حوزه تربیت شود.

وی با تاکید بر اینکه داده‌ها خمیرمایه اصلی هوش مصنوعی است، افزود: همه داده‌ها در هوش مصنوعی قابل استفاده و متناسب با رویکرد مد نظر است.

عضو کمیسیون جهش تولید با اشاره به اینکه در حوزه هوش مصنوعی یکی از رویکرد‌های ما آماده‌سازی داده‌ها برای استفاده شرکت‌های دانش بنیان، سازمان‌ها و. است، بیان داشت: مقرر شده سازمانی با عنوان هوش مصنوعی در کشور راه‌اندازی شود.

طاهری عدم انسجام و بلاتکلیفی در حوزه هوش مصنوعی را از دلایل عقب ماندگی و از بین رفتن وقت در این حوزه اعلام کرد و گفت: پراکنده کاری نیز در این زمینه وجود دارد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: طاهری هوش مصنوعی
مطالب مرتبط
ارسال نظر