وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه هوش مصنوعی نیاز به تربیت ۵۰۰ هزار نیروی انسانی داریم که این موضوع در قانون دیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی طاهری در زمینه هوش مصنوعی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه در مجلس، اظهار داشت: در دنیا دو رویکرد توسعه‌ای و رویکرد تنظیم گری در زمینه هوش مصنوعی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه اقداماتی که در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته رویکرد توسعه‌ای است، تصریح کرد: هدف ما تسهیل گری در راستای توسعه است.

عضو کمیسیون صمت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه خفیفی هم به بحث تنظیم گری خواهیم داشت، اما عمده مباحث در قانونی که در دست تدوین است مربوط به تسهیل گری خواهد بود، اضافه کرد: در این زمینه مطالعه تطبیقی با قوانین سایر کشور‌ها انجام شده و ظرفیت‌های کشور، بومی سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه باید به این نکته توجه کرد که از هوش مصنوعی به عنوان حکمران و بازی ساز عمل می‌کنیم یا قرار است بازیگر باشیم، ادامه داد: سعی داریم در حد قوانین و در بودجه سنواتی، به سمت بازی سازی پیش برویم.

طاهری در زمینه نقطه قوت کشور در حوزه هوش مصنوعی، نیروی انسانی است، ادامه داد: طبق قانون باید ۵۰۰ هزار نیروی انسانی توسط نهاد‌های مختلف در این حوزه تربیت شود.

وی با تاکید بر اینکه داده‌ها خمیرمایه اصلی هوش مصنوعی است، افزود: همه داده‌ها در هوش مصنوعی قابل استفاده و متناسب با رویکرد مد نظر است.

عضو کمیسیون جهش تولید با اشاره به اینکه در حوزه هوش مصنوعی یکی از رویکرد‌های ما آماده‌سازی داده‌ها برای استفاده شرکت‌های دانش بنیان، سازمان‌ها و. است، بیان داشت: مقرر شده سازمانی با عنوان هوش مصنوعی در کشور راه‌اندازی شود.

طاهری عدم انسجام و بلاتکلیفی در حوزه هوش مصنوعی را از دلایل عقب ماندگی و از بین رفتن وقت در این حوزه اعلام کرد و گفت: پراکنده کاری نیز در این زمینه وجود دارد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: طاهری هوش مصنوعی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار