حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

فرمانده گارد ساحلی یمن: آماده واکنش به هرگونه تعرض نظامیان آمریکایی هستیم

فرمانده گارد ساحلی یمن اعلام کرد که در صورت نزدیک‌شدن نظامیان آمریکایی به آب‌های منطقه‌ای یمن، نیرو‌های گارد ساحلی این کشور برای انجام اقدامات بازدارنده و واکنش به هرگونه تعرض آماده هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد القادری، فرمانده گارد ساحلی یمن در سخنانی به تحرکات نظامیان آمریکایی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب واکنش نشان داد.

القادری اعلام کرد که در صورت نزدیک‌شدن نظامیان آمریکایی به آب‌های منطقه‌ای یمن، نیرو‌های گارد ساحلی این کشور برای انجام اقدامات بازدارنده و واکنش به هرگونه تعرض آماده هستند.

فرمانده گارد ساحلی یمن گفت: نیرو‌های گارد ساحلی تحرکات نظامیان آمریکایی را از زمان ورود آنان به کانال سوئز تحت نظر دارند و به آنان اجازه نخواهند داد که به آب‌های منطقه‌ای ما نزدیک شوند.

وی با اشاره به حضور تحریک‌آمیز نظامیان ارتش آمریکا و ارتش رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، تصریح کرد که نیروی دریایی یمن توانایی‌ها و اقدامات شگفت‌آوری را تدارک دیده که دشمن را از تعرض باز خواهد داشت.

فرمانده گارد ساحلی یمن تاکید کرد که نیروی دریایی یمن در دوره آتش‌بس و کاهش تنش به شکل بی‌سابقه‌ای روی توانمندسازی و توسعه توانمندی‌های خود کار کرده و برای دشمن شگفتانه‌هایی را آماده کرده است.

القادری اعلام کرد: نیرو‌های گارد ساحلی یمن برای واکنش به هرگونه تجاوزی از سوی دشمن آماده خواهند بود و هرگز به کسی اجازه ورود و تعرض به آب‌های منطقه‌ای یمن را نخواهند داد.

این در حالی است که پیش از این، حسین العزی، معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در سخنانی ارسال نیرو‌های آمریکایی به منطقه را در تناقض با صلح و سلامت دریانوردی در دریای سرخ دانست و وضعیت حاکم میان آمریکا و یمن را اوضاع جنگی عنوان کرد.

العزی هشدار‌های دولت نجات ملی یمن به آمریکا را ناشی از توجه یمن به سلامت دریانوردی در دریای سرخ دانست و افزود: سلامت دریانوردی در دریای سرخ که گذرگاه حیاتی جهان به حساب می‌آید، نیازمند دوری از اقدامات تحریک‌آمیز نظامی از سوی تمامی طرف‌ها است.

معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که به دلیل هوشیاری مردم منطقه، طرح خاورمیانه جدید آمریکا به طور عملی شکست خورده و آمریکایی‌ها باید محاسبات خود را مورد بازنگری قرار دهند. / المسیره

ارسال نظر
آخرین اخبار