جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

رئیس جمهور: مطالبات گندمکاران سریع‌تر پرداخت شود

رئیس‌جمهور گفت: وزارت جهادکشاورزی و بانک مرکزی مطالبات گندمکاران را جزو «دیون ممتازه» دولت تلقی و پرداخت آن را هرچه سریع‌تر کامل کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه هیأت دولت، به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، افزایش مشارکت‌های مردمی و همراهی و همگرایی اجتماعی را مسئولیت بسیار مهم دولت دانست و بر اهمیت نقش دادن به بخش غیردولتی اعم از بخش‌های خصوصی و تعاونی در حوزه اقتصاد و تشکل‌‌های دغدغه‌مند در بخش فرهنگ و سیاست تأکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به نقش احزاب و تشکل‌ها در اصلاح امور جامعه، گره‌گشایی از مشکلات مردم و جامعه را فلسفه وجودی تشکل‌های مقبول دانست و گفت‌: تلاش برای رسیدن به قدرت، زمانی ارزشمند است که هدف، اصلاح امور جامعه، اجرای عدالت و گره‌گشایی از مردم باشد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشکر از همکاری و همراهی خوب کشاورزان در زمینه کاشت و فروش گندم، رشد بیش از دو برابری خرید گندم نسبت به سال گذشته را محصول اعتماد کشاورزان به دولت عنوان کرد و به وزارت جهادکشاورزی و بانک مرکزی مأموریت داد مطالبات گندمکاران را جزو «دیون ممتازه» دولت تلقی و پرداخت آن را هرچه سریع‌تر کامل کنند.

رئیس‌جمهور با تأکید مجدد بر اهمیت مشورت‌پذیری مسئولان و استفاده از ظرفیت نخبگان و صاحب‌نظران در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها، ارتباط با نخبگان و دریافت نظرات و راهکارهای آنان برای حل مشکلات کشور را از جلوه‌های مردمی بودن دولت سیزدهم دانست.

«به‌کارگیری ظرفیت واحدهای حقوقی دستگاه‌های اجرایی و استفاده از تخصص و مشورت حقوقدانان در اجرای قوانین مربوطه»،‌ «اطلاع‌رسانی صحیح و به هنگام از حضور فعال دولت در تأمین کالاهای مورد نیاز و تنظیم بازار»، «تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای آماده‌سازی و افتتاح طرح‌های عمرانی در هفته دولت و ضرورت برنامه‌ریزی برای تعمیم این اقدامات به دیگر ایام سال» از دیگر محورهای مورد تأکید رئیس‌جمهور در این جلسه بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار