هشدار امشب هواشناسی؛ فعالیت سامانه بارشی جدید در ۲۶ استان واریز کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ معمای مولکولی انیشتین حل شد دستگیری دومین باند کلاهبرداری از پزشکان کشور در البرز وزارت علوم بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشگاه‌ها را شایعه‌سازی اعلام کرد نفوذ سردچال و یخ زدن ایران حقیقت دارد؟ تعیین ضرب‌الاجل برای متهم پرونده رضایت خودرو تصمیم وزارت آموزش و پرورش بر بازنگری و تغییر برنامه درسی پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی دانشگاه تهران: شب قبل از حادثه پسرم گفت پدر تاکنون تو خرجی مرا دادی، اما الان کار پیدا کردم و می‌توانم خرجم را تامین کنم/ این حادثه ما را در شوک و اندوه عمیقی فرو برده هشدار نارنجی در برخی از مناطق کشور؛ ورود موج سرد و بارش برف و باران در کشور رئیس سابق دانشگاه تهران ادعای جمع آوری کیوسک پلیس را رد کرد تکذیب فضاسازی‌های رسانه‌های معاند/ پلیس: اغتشاش در دهدشت صحت ندارد فرمانده انتظامی تهران بزرگ: کیوسک پلیس محل قتل دانشجو به درخواست دانشگاه تهران برچیده شد شهادت مامور پلیس آگاهی هرمزگان در حین بازسازی صحنه قتل ثبت شکایت رسمی از قاتلان امیرمحمد خالقی و مخلان تجمع شب گذشته دانشجویان

نکات مهمی که باید برای انتخاب رشته بدانید

یادتان باشد که هیچکس بهتر از خودتان، شما را نمی‌شناسد و شما در نهایت باید رشته مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، موضوع انتخاب رشته این روزها دغدغه کنکوری‌هاست و اینکه کجا برای انتخاب رشته چه باید انجام دهند. پرسش مهمی که ذهن آنها را درگیر می‌کند، این است که آیا لازم است به مشاور انتخاب رشته مراجعه کنند؟

 

علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت در این خصوص اظهار کرد: 3 پارامتر برای انتخاب رشته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

 

وی ادامه داد: قبل از آنکه درباره 3 پارامتر توضیح دهم، برای اینکه از وضعیت خودتان در بحث انتخاب رشته آگاه شوید، می‌توانید از سامانه‌هایی که به صورت رایگان در فضای مجازی هستند، استفاده کنید؛ این سامانه‌ها شبیه‌ساز هستند و می‌گویند که سال گذشته با این رتبه و تراز کجا قبول می‌شدید.

 

امرایی اضافه کرد: همانطور که اشاره کردم، سه پارامتر برای انتخاب رشته باید مورد توجه قرار گیرد؛ پارامتر اول، این است که در چه رشته‌ای می‌خواهید در دانشگاه تحصیل کنید و می‌خواهید چه شغلی داشته باشید.

 

وی افزود: در این بخش یک مشاور یا فردی آگاه می‌تواند در زمینه آشنایی با رشته‌های مختلف و بازار کار آنها به شما اطلاعات دهد اما یادتان باشد که هیچکس بهتر از خودتان، شما را نمی‌شناسد و شما در نهایت باید رشته مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.

 

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت با بیان اینکه ظرفیت سال گذشته به جز رشته‌های دندانپزشکی و دانشگاه فرهنگیان که آن هم افزایش بوده، تغییر نکرده است، گفت: پارامتر دوم، شهر است؛ در این بخش نیز باید با مشورت خانواده ببینید که کدام شهرها را برای تحصیل می‌توانید انتخاب کنید و در این بین باید همه جوانب را هم در نظر بگیرید.

 

وی با بیان اینکه پارامتر سوم، انتخاب دوره است یعنی اینکه دولتی یا شهریه‌پرداز باشد، اظهار کرد: این موضوع هم باید با مشورت خانواده صورت گیرد.

 

امرایی درباره اولویت رشته‌ها در فرم انتخاب رشته نیز گفت: قبلا یک حرفی شایعه شده بود مبنی بر اینکه وقتی واقع‌بینانه‌ترین انتخاب را نمی‌زنی و انتخاب‌هایی که شانس کمتری داری را در اولویت بالاتر قرار می‌دهی، شانس قبولی‌ات کم می‌شود چون انتخابِ اول همه داوطلبان، با هم مقایسه می‌شود؛ اما این حرف اصلا درست نیست بلکه در انتخاب رشته، به ترتیب رتبه تمام انتخاب‌ها را می‌سنجند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار