نکات مهمی که باید برای انتخاب رشته بدانید-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

نکات مهمی که باید برای انتخاب رشته بدانید

یادتان باشد که هیچکس بهتر از خودتان، شما را نمی‌شناسد و شما در نهایت باید رشته مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، موضوع انتخاب رشته این روزها دغدغه کنکوری‌هاست و اینکه کجا برای انتخاب رشته چه باید انجام دهند. پرسش مهمی که ذهن آنها را درگیر می‌کند، این است که آیا لازم است به مشاور انتخاب رشته مراجعه کنند؟

 

علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت در این خصوص اظهار کرد: 3 پارامتر برای انتخاب رشته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

 

وی ادامه داد: قبل از آنکه درباره 3 پارامتر توضیح دهم، برای اینکه از وضعیت خودتان در بحث انتخاب رشته آگاه شوید، می‌توانید از سامانه‌هایی که به صورت رایگان در فضای مجازی هستند، استفاده کنید؛ این سامانه‌ها شبیه‌ساز هستند و می‌گویند که سال گذشته با این رتبه و تراز کجا قبول می‌شدید.

 

امرایی اضافه کرد: همانطور که اشاره کردم، سه پارامتر برای انتخاب رشته باید مورد توجه قرار گیرد؛ پارامتر اول، این است که در چه رشته‌ای می‌خواهید در دانشگاه تحصیل کنید و می‌خواهید چه شغلی داشته باشید.

 

وی افزود: در این بخش یک مشاور یا فردی آگاه می‌تواند در زمینه آشنایی با رشته‌های مختلف و بازار کار آنها به شما اطلاعات دهد اما یادتان باشد که هیچکس بهتر از خودتان، شما را نمی‌شناسد و شما در نهایت باید رشته مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.

 

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت با بیان اینکه ظرفیت سال گذشته به جز رشته‌های دندانپزشکی و دانشگاه فرهنگیان که آن هم افزایش بوده، تغییر نکرده است، گفت: پارامتر دوم، شهر است؛ در این بخش نیز باید با مشورت خانواده ببینید که کدام شهرها را برای تحصیل می‌توانید انتخاب کنید و در این بین باید همه جوانب را هم در نظر بگیرید.

 

وی با بیان اینکه پارامتر سوم، انتخاب دوره است یعنی اینکه دولتی یا شهریه‌پرداز باشد، اظهار کرد: این موضوع هم باید با مشورت خانواده صورت گیرد.

 

امرایی درباره اولویت رشته‌ها در فرم انتخاب رشته نیز گفت: قبلا یک حرفی شایعه شده بود مبنی بر اینکه وقتی واقع‌بینانه‌ترین انتخاب را نمی‌زنی و انتخاب‌هایی که شانس کمتری داری را در اولویت بالاتر قرار می‌دهی، شانس قبولی‌ات کم می‌شود چون انتخابِ اول همه داوطلبان، با هم مقایسه می‌شود؛ اما این حرف اصلا درست نیست بلکه در انتخاب رشته، به ترتیب رتبه تمام انتخاب‌ها را می‌سنجند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده