استفاده چین از فناوری حفاری هدایت هوشمند برای ارتقای امنیت انرژی-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

استفاده چین از فناوری حفاری هدایت هوشمند برای ارتقای امنیت انرژی

فناوری حفاری هدایت هوشمند، یک فناوری راهبردی ابداع شده توسط آکادمی علوم چین است که به ارتقای امنیت انرژی در این کشور کمک شایانی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، فناوری حفاری هدایت هوشمند، پیشرفت‌های قابل توجهی به منظور استخراج نفت از چاه‌های نفت و گاز منطقه خودمختار سین کیانگ در شمال غربی چین به ارمغان آورده است.

 

مقامات چینی می‌گویند استفاده از تجهیزات پیشرفته و تحقیقات مربوط بع آن برای حفاظت از منابع انرژی چین مهم است. این فناوری پیشرفته شامل تصویربرداری الکترومغناطیسی از میزان مقاومت لایه های مختلف زمین و ناوبری دقیق سه بعدی تا رسیدن به نقطه هدف است.

 

از این طریق درک دقیق موقعیت و ساختارهای مخازن نفت و گاز زیرزمینی ممکن شده و در عین حال مته‌ها با دقت به موقعیت ذخائر نفت و گاز هدایت می شوند و استخراج صیانتی و صنعتی با بازده بالا ممکن می‌شود.

 

آزمایش این روش در اوایل آگوست امسال، نتایج چشمگیری را نشان داد. این چاه روزانه 13.5 تن نفت و 42000 متر مکعب گاز طبیعی تولید کرد که حدود پنج برابر چاه‌های مجاور بود.

 

این اولین تلاش موفقیت آمیز برای استخراج نفت و گاز از این مخازن خاص است، که اثبات کننده کارآیی فناوری نوظهور مذکور است که حفاری کارآمد و کم هزینه برای استخراج منابع عمیق نفت و گاز چین را ممکن می‌سازد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار