تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم

سرلشکر موسوی: هیچ وابستگی در تامین تجهیزات دفاعی نداریم

فرمانده کل ارتش،‌ گفت: امروز با رهبری و تدبیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) به جایی رسیده ایم که برای تامین نیازمندی های عرصه دفاعی هیچ وابستگی به خارج از مرزهای کشور نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر نعمت بزرگ انقلاب اسلامی شاکر باشیم، گفت: امام خمینی(ره) خودکفایی و خوداتکایی را به مردم کشور آموزش داد و امروز این امر تبدیل به فرهنگ ملت بزرگ ما شده است.

 

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه اگر ملتی در عرصه دفاعی وابسته باشد عزتمند و سربلند نخواهد شد، تصریح کرد: با رهبری و تدبیر فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) به جایی رسیده ایم که برای تامین نیازمندی های عرصه دفاعی هیچ وابستگی به خارج از مرزهای کشور نداریم.

 

وی ادامه داد: وقتی کشوری برای تامین تجهیرات دفاعی به خارج از مرزها متکی باشد، ناگزیر است در عملیات ها بر اساس توانایی تجهیزات رفتار کند اما وقتی ملتی تجهیزات دفاعی خود را مطابق با تاکیتک ها و اهداف خودش طراحی کند، می تواند تصمیم بگیرد و قدرت ابتکار عمل را داشته باشد.

 

سرلشکر موسوی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه شاهد کارهای بسیار بزرگ جوانان ایران اسلامی در وزارت دفاع بودیم و امروز به برکت حضور این جوانان دانشمند در صنعت دفاعی و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های کشور می‌توانیم با اتکا به خودمان از میهن عزیزمان دفاع کنیم.

 

وی در پایان با تقدیر از همه عزیزان شاغل در صنایع دفاعی گفت: امیدوارم این ملت با تکیه بر ارزش های والای اسلام و انقلاب، روز به روز موفق تر و پیروز تر باشد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار