توصیه‌های اورژانسی برای پیاده‌روی اربعین-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

توصیه‌های اورژانسی برای پیاده‌روی اربعین

رسیدن شب هنگام به مرز، کوتاه کردن زمان پیاده‌روی، مصرف مایعات زیاد با داروی ORS و موکول کردن پیاده‌روی افراد آسیب‌پذیر به زمانی غیر از اربعین، از جمله توصیه‌های رئیس سازمان اورژانس کشور برای پیاده‌روی اربعین است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 02
کد خبر: ۲۰۲۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر جعفر میعادفر در زمینه توصیه‌های اورژانسی به زائرین اربعین، عنوان کرد: نخستین توصیه این است که به دلیل گرمای شدید هوا، یک تعداد افراد که آسیب پذیر هستند، از جمله کودکان زیر ۶ سال و سالمندان بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماری‌های مزمن و در نهایت مادران باردار، سفر زیارتی خود را به زمان دیگر موکول کنند.

وی ادامه داد: هر چه قدر تاکید شود این گروه‌های آسیب پذیر کمتر در این زمان به این سفر بیایند، هم به خود کمک کرده و هم به تیم‌های اورژانسی کمک کرده‌اند. در اربعین سال گذشته بالغ بر ۴۰۰ مادر باردار که دچار مشکل شده بودند به اورژانس مراجعه کرده بودند و متعاقبا تعداد قبل توجهی نیز مراجعه نکرده بودند، بنابراین این توصیه‌ها باید جدی گرفته شود.

میعادفر افزود: بهتر است افراد به صورتی برنامه‌ریزی کنند تا شب هنگام به مرز برسند، زیرا عبور از مرز ۳ تا ۴ ساعت زمان خواهد برد و اگر در ساعات شب، خود را به مرز برسانند دمای هوا پایین‌تر است و بهتر می‌توانند از مرز عبور کنند.

وی گفت: گرمای هوا بسیار جدی است و پیش‌بینی هوا بین ۵۰ تا ۶۰ درجه خواهد بود و با توجه به اینکه در داخل کشور امکانات وجود دارد، ولی در داخل کشور عراق، به نسبت به تجمع زائرین، امکانات محدود است؛ بنابراین توصیه جدی این است که شب هنگام به مرز برسند.

معیادفر ادامه داد: توصیه می‌شود زائرین حتما از قرص ORS استفاده کنند؛ بنابراین زائرین باید مایعات زیاد و هدفمند مصرف کنند؛ زیرا به دلیل تعریق، نمک زیاد دفع خواهند کرد که باعث گیجی و کاهش هوشیاری می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد جمعی حرکت کرده تا از همدیگر حمایت کنند و در صورت امکان، زمان خود را برای زیارت و برگشت مدیریت کنند تا در کوتاه‌ترین زمان این سفر زیارتی را انجام دهند. / ایسنا

ارسال نظر