پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

مذاکرات گازی ترکیه با رژیم صهیونیستی

بلومبرگ نوشت: مقامات دولتی ترکیه و رژیم صهیونیستی با هدف گسترش همکاری‌ها در حوزه انرژی با یکدیگر مذاکره کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از بلومبرگ، گزارشات حاکی از آن است که آلپ ارسلان بیرقدار، وزیر انرژی ترکیه تلفنی با اسرائیل کاتز، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی، در باره فرصت‌ها برای توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه انرژی و به خصوص گاز، گفت‌وگو کرده است.

بیرقدار در شبکه اجتماعی ایکس، توئیتر سابق، اعلام کرده که قرار است به زودی به دعوت رژیم صهیونیستی به سرزمین‌های اشغالی سفر کند. دو کشور به دنبال آن هستند تا از یک میدان گازی در نزدیکی باریکه غزه گاز برداشت کرده و به اروپا صادر کنند.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه هم دو ماه پیش با اشاره به گاز رژیم صهیونیستی گفته بود که بهترین راه انتقال این گاز به اروپا از طریق ترکیه است.

البته با وجود مذاکرات در حوزه انرژی که تا حدودی به نزدیک شدن دو طرف منجر شده، ترکیه و رژیم صهیونیستی هنوز روی مسئله فلسطین با یکدیگر اختلاف دارند. آنکارا مدت‌هاست که نسبت به سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال فلسطین انتقاد جدی دارد.

حمله سال 2010 رژیم صهیونیستی به یک کاروان کشتی‌های ترکیه‌ای که به غزه می‌رفت، روابط بین دو کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شدت تیره کرد. طی سال‌های گذشته ترکیه با هدف بهبود اوضاع اقتصادی‌ به سمت بهبود روابط با رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی رفته است.

دو کشور در سال گذشته روابط دیپلماتیک برقرار کردند و حتی قرار بود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ماه جولای به ترکیه سفر کند که به خاطر بیماری‌ لغو شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار