شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات خطیب نماز جمعه تهران: تشییع شهید نصرالله اتحاد جبهه مقاومت را بیشتر کرد حمله سارقان مسلح به جمعه‌بازار سراوان خطیب: وزارت اطلاعات با تمام توان در حال رصد و مقابله با هر اقدام ناامنی‌آفرین است طائب، مشاور فرمانده سپاه: نمی‌توانیم بدون منافع، با آمریکا آشتی کنیم / ما با چین و روسیه در وضعیت رقابتی قرار داریم وزارت کشور برخی اخبار درباره کاهش تعطیلات نوروزی را تکذیب کرد وزیر اطلاعات: عناصر وارداتی در سیستان و بلوچستان ناامنی می‌کنند

معاون رئیس جمهور: مشکلات گزینشی در استخدام معلمان مجدداً بررسی می‌شود

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: امیدوارم با تغییرات مدیریتی در هسته گزینش آموزش و پرورش، اعتراضات گزینشی متقاضیان در اسرع وقت مورد تجدید نظر قرار گرفته و گره گزینشی داوطلبین معلمی در کشور باز شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ قائم پناه نماینده رئیس جمهور در اداره امور گزینش کشور با توجه به درخواست‌های متعدد متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش به معاونین و اعضای هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: هسته‌های گزینشی می‌بایستی طبق سیاست‌های کلی نظام، مورد تأیید مقام معظم رهبری، مبتنی بر تحول در امر گزینش عمل نمایند. شایسته‌گزینی، پرهیز از سلیقه‌گری و دوری از تنگ‌نظری می‌بایستی سرلوحه اقدامات گزینشی در آموزش و پرورش قرار گیرد.

قائم پناه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات گزینشی استخدام معلمان کشور ضمن بیان اینکه باید سعی کنیم همه را بر کشتی انقلاب سوار کنیم نه اینکه از کشتی پیاده کنیم، بر لزوم تساهل و تسامح در هنگام گزینش افراد تاکید کرده و گفت: رعایت قانون از الزامات اکید دولت چهاردهم محسوب می‌شود، لکن برخی قوانین اجرایی مثل همین قانون گزینش کشور از تاریخ ابلاغ آن در دی ماه سال ۱۳۷۷ تاکنون هیچگونه بازنگری نشده و خود را با تحولات و داشته‌های کشور یکسان ننموده است.

معاون اجرایی، سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مسئول اداره امور گزینش کشور، ضمن ابراز خرسندی از رشد ۴۰ درصدی ثبت نام دانش‌آموزان از ۱۲ میلیون نفر به ۱۷ میلیون نفر، بدون در نظر گرفتن آمار اتباع دارای مجوز حضور در کشور از کمبود معلم در مدارس انتقاد و جذب حداکثری متقاضیان استخدام در این شغل شریف را خواستار شد و گفت: اگر در اجرای قانون گزینش کشور و تفسیر به رای آن دقت لازم صورت پذیرد و تلاش کنیم تا تنگ‌نظری و سلیقه‌های شخصی را حذف نماییم به زودی می‌توانیم بخشی از مشکل کمبود معلم در کشور را مرتفع سازیم.

معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: آموزش مستمر گزینش‌گران، تجدید نظر و به روز رسانی قوانین موجود و تسهیل لازم در امر استخدام متقاضیان معلمی در کشور، از جمله راه‌های دسترسی سریع به رفع نیاز مدارس در تدریس دروس مختلف آموزشی و پرورشی خواهد بود.

قائم پناه ابراز امیدواری کرد که با تغییرات مدیریتی در هسته گزینش آموزش و پرورش، اعتراضات گزینشی متقاضیان در اسرع وقت مورد تجدید نظر قرار گرفته، گره گزینشی داوطلبین معلمی در کشور باز شود. /تسنیم

کلمات کلیدی: استخدام معلم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده