گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

زنگ مهر در مدارس کشور طنین انداز شد

زنگ مهر در مدارس کشور طنین انداز شد صبح امروز زنگ مهر در مدارس سراسر کشور طنین انداز شد و سال تحصیلی 1403ـ1402 آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز زنگ مهر در مدارس سراسر کشور طنین‌انداز شد.

زنگ نمادین «مهر» نیز با حضور رئیس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش در آموزشگاه دخترانه شهید امیر کمندی بهارستان به صدا در آمد.

 

بر اساس مصوبه هشتصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، نواختن زنگ مناسبت‌های ملی ـ اسلامی در مدارس کشور ساماندهی شده است.

 

طبق این مصوبه مقرر شد در طول سال تحصیلی فقط 3 زنگ خاص به صورت همزمان در مدارس کشور در 3 مناسبت آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت دفاع مقدس (اول مهر)، روز دانش‌آموز و استکبار ستیزی (13 آبان) و زنگ انقلاب اسلامی (12 بهمن) نواخته شود. همچنین در هزار و دوازدهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با نواخته شدن زنگ زبان و ادبیات فارسی در روز 25 اردیبهشت هر سال موافقت شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار