اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ادعای کوهن درباره تمایل چند کشور اسلامی به عادی‌سازی روابط با اسرائیل

ادعای کوهن درباره تمایل چند کشور اسلامی به عادی‌سازی روابط با اسرائیل وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که در صورت امضای توافق عادی سازی با عربستان سعودی، شش یا هفت کشور دیگر نیز مایل به عادی سازی روابط با این رژیم هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،  «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر توافق عادی سازی میان عربستان سعودی و این رژیم امضا شود بعد از آن 6 یا 7 کشور مسلمان دیگر نیز با اسرائیل به توافقات صلح خواهند پیوست.

 

روزنامه جروزالم پست می‌گوید که کوهن این اظهارات را در مصاحبه با نشریه کان همزمان با سخنرانی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کرده است.

 

کان در ادامه گفته: صلح با ریاض به معنای صلح با بخش بزرگتری از جهان اسلام است.

 

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با اشاره به این موضوع مدعی شده: «حداقل شش یا هفت کشور دیگر اسلامی هستند که من با آنها دیدار داشته‌ام( کشورهایی که هیچ رابطه ای با اسرائیل ندارند) و مایل به عادی سازی هستند...»

 

وی همچنین مدعی شد که این کشورها در آفریقا و آسیا هستند و از بیان نام این کشور معذور است.

 

«محمد بن سلمان»، ولی‌عهد عربستان روز چهارشنبه هفته گذشته در مصاحبه با «فاکس نیوز» گفته بود: عربستان به عادی‌سازی روابط با اسرائیل نزدیک است، اما موضوع فلسطین همچنان در مذاکرات مهم است.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم روز جمعه گفت که فرصتی برای دستیابی به توافق صلح با عربستان سعودی در چند ماه آینده وجود دارد و یا این اتفاق برای چندین سال به تعویق خواهد افتاد.

 

با این حال عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو با موانع بسیاری روبرو است. علاوه بر خواسته‌های عربستان سعودی به ویژه در مورد فلسطین برخی مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی نیز نگران پذیرفته شدن شروط سعودیها در زمینه عادی سازی روابط از سوی تل آویو هستند.

 

مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی دستیابی عربستان به امکان غنی‌سازی اورانیوم را حتی تحت نظارت آمریکا رد کرده و تصریح کردند: «در خاورمیانه هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد؛ رژیم [در عربستان] می‌تواند تغییر کند و فردا این قابلیت‌ها بخشی از قدرت رژیم جدید خواهد شد».

 

کان در یک برنامه رادیویی با همین موضوع و به نقل از یک مقام آگاه در تل‌آویو اعلام می‌کند: این بار برخلاف توافق با امارات، در ستاد مرکزی بحث و گفت‌وگوها جریان دارد. رهبران نهادهای امنیتی درباره مسئله عربستان با وزیر امنیت در حال رایزنی هستند؛ اما در حال حاضر هیچ بحث مهمی در شورای امنیتی کابینه، در خصوص این موضوع صورت نگرفته است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار