قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

نفتکش توقیف شده ایران وارد آب‌های ترکیه شد

نفتکش توقیف شده ایران وارد آب‌های ترکیه شد خبرگزاری اسپوتنیک از ورود نفتکش توقیف شده ایران به آب‌های ترکیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع دریانوردی در بندر مرسین ترکیه نوشت: نفتکش آدریا ن دریا که پیشتر در بندر جبل الطارق توقیف شده بود، وارد آب‌های ترکیه شد.

 

 این منبع همچنین به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: این نفتکش به زودی بار خود را در بندر مرسین ترکیه تخلیه خواهد کرد.

 

نفتکش آدریان دریا در حالی قرار است بار خود را در بندر مرسین ترکیه تخلیه کند که جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیشتر در توئیتی مداخله‌جویانه گفته بود نفت این نفتکش نباید در بندر و یا دریا تخلیه شود.

 

پیشتر رسانه‌ها اعلام کرده بودند نفتکش «آدریان دریا» با تغییر مسیر خود، در حال حرکت به سمت بندر مرسین در ترکیه است.

 

۱۳ تیرماه مقامات منطقه جبل‌الطارق که تحت حاکمیت انگلیس قرار دارد، در اقدامی که از سوی مقامات کشورمان راهزنی دریایی خوانده شد، نفتکش گریس ۱ (که بعدا به آدریان دریا تغییر نام داد) را که حامل محموله نفتی ایران بود، به بهانه نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه، در نزدیکی آب‌های این منطقه توقیف کردند. به گفته جوزف بورل، وزیر خارجه اسپانیا، نیروی دریایی انگلیس به درخواست آمریکا این نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کرده است.

 

 

نفتکش آدریان دریا که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت خام ایران است، بیش از شش هفته در توقیف جبل‌الطارق بود. دولت محلی جبل‌الطارق سرانجام علی‌رغم کارشکنی‌های آمریکا اجازه داد این نفتکش منطقه را ترک کند.

 

این نفتکش غول‌پیکر در حالی آزاد شد که دولت آمریکا رسما از جبل‌الطارق خواسته بود به توقیف آن ادامه دهد. همچنین وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای به یونان و دیگر بنادر مدیترانه هشدار داد که در صورت میزبانی از این نفتکش، ممکن است با تحریم روبه‌رو شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار