مواضع آمریکا در بحرین و اربیل هدف قرار گرفتند اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت

گفتگوی تلفنی صدراعظم آلمان با رئیس‌جمهور روسیه درباره ایران

گفتگوی تلفنی صدراعظم آلمان با رئیس‌جمهور روسیه درباره ایران صدراعظم آلمان در یک گفت‌‌گوی تلفنی با رئیس‌جمهور روسیه وی را از نتایج رایزنی‌های گروه 7 درباره ایران مطلع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه و «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان در یک گفت‌وگوی تلفنی روز پنجشنبه درباره مسائل مختلف از جمله برجام گفت‌وگو کردند.

 

دفتر رسانه‌های کاخ کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد دو طرف توافق کرده‌اند ضروری است تلاش‌ها را برای حفظ توافق هسته‌ای ایران تشدید کنند.

 

در این بیانیه آمده است: «طرف‌ها درباره اوضاع پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند. آنها بر ضرورت تشدید تلاش‌های همه طرف‌ها برای حفظ برجام تأکید کردند.

 

کرملین همچنین می‌گوید مرکل، روسیه را از نتایج رایزنی‌های انجام شده در خصوص این موضوع در اجلاس گروه هفت در «بیاریتز» فرانسه مطلع کرده است.

 

در اجلاس گروه ۷ که از شنبه تا دوشنبه هفته جاری (۲ تا ۴ شهریورماه) در شهر «بیاریتز» فرانسه برگزار شد رایزنی‌هایی درباره ایران انجام شد. سران گروه ۷ «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه را مأمور ارسال پیام سران این گروه به ایران کردند.

 

 

منابع دیپلماتیک روز دوشنبه گزارش دادند رهبران گروه ۷ «توافق کرده‌اند که ماکرون با طرف ایرانی مذاکره کند و پیام آنها را به تهران منتقل کند.»

 

ماکرون پیش از حضور در نشست سران گروه ۷ با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در کاخ الیزه دیدار کرده بود و برخی رسانه‌ها از ارائه پیشنهاداتی از سوی پاریس به تهران خبر داده بودند.

 

ماکرون یک روز قبل‌تر هم در حاشیه این نشست با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و با وی درباره مسائل مربوط به ایران گفت‌وگو کرد.

 

رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ گفت در تلاش برای ترتیب دادن دیداری میان ترامپ و رئیس‌جمهوری ایران، حسن روحانی است. تهران، گفته هر نوع دیدار مشروط به رفع تمامی تحریم‌ها از سوی آمریکا خواهد بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار