بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

قطر: محاصره نوار غزه باید برداشته شود

وزارت خارجه قطر در یک بیانیه ضمن مخالفت با کوچاندن اجباری فلسطینیان از نوار غزه، برداشتن محاصره این منطقه فلسطینی را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه واکنش‌ها به فشارهای رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه از این منطقه، وزارت خارجه قطر در این باره بیانیه صادر کرد.

 

منابع رسانه‌ای از قبیل خبرگزاری «رویترز» از بیانیه روز شنبه (امروز) وزارت خارجه قطر درباره وضعیت جاری فلسطینیان نوار غزه و حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

وزارت خارجه قطر مخالفت شدید خود را با هرگونه تلاش برای کوچاندن اجباری فلسطینیان ساکن نوار غزه اعلام کرد.

 

این وزارتخانه در بیانیه خود همچنین خواستار «برداشته شدن محاصره نوار غزه و ارائه حمایت کامل از غیرنظامیان فلسطینی بر اساس قوانین بین‌المللی و بشردوستانه» شد.

 

واکنش قطر در شرایطی مطرح شده که پیش از این، وزارت خارجه مصر درباره درخواست ارتش رژیم صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینیان ساکن نوار غزه هشدار داده بود.

 

در بیانیه وزارت خارجه مصر تاکید شد که این اقدام رژیم صهیونیستی زندگی بیش از یک میلیون فلسطینی و خانواده‌های آن‌ها را در معرض خطر و بدون سرپناه ماندن قرار می‌دهد.

 

صبح جمعه (روز گذشته) سازمان ملل متحد اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی به این نهاد اعلام کرده که باید یک میلیون فلسطینی ساکن در شمال غزه در عرض ۲۴ ساعت به سمت جنوب بروند.

 

فشارهای رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه پیش از این واکنش منفی مقام‌های کویت و عربستان سعودی را به دنبال داشته است.

 

وزارت خارجه کویت و عربستان سعودی با انتشار بیانیه‌های جداگانه مخالفت خودشان را با کوچاندن اجباری فلسطینیان از نوار غزه اعلام کرده و هشدار دادند که چین اقداماتی ناقض قوانین بین‌المللی است.

 

هشدارها درباره کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه در شرایطی مطرح شده که آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) روز شنبه (امروز) خبر داد که طی یک هفته گذشته در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی نزدیک به یک میلیون نفر از ساکنان غزه از خانه خود آواره شده‌اند.

 

نوار غزه طبق آمار سال ۲۰۲۰ میلادی، دو میلیون و چهل و هشت هزار نفر جمعیت دارد که تعداد افراد آواره شده نیمی از این جمعیت را نشان می‌دهد./ فارس

ارسال نظر