به گزارش راهبرد معاصر؛ معینالدین سعیدی: در استان سیستان وبلوچستان ۱۵ هزار کمبود معلم داریم؛ متاسفانه رویکردها به گونهای بوده که با قانون جوانی جمعیت، به راحتی معلمان فعلی انتقالی میگیرند و از شهر میروند. وضعیت کمبود معلم در استان را به مرحله فاجعه رسانده است.
کمبود معلم در عمده کلانشهرهای کشور قابل مشاهده است، اما در این زمان باید نگاهی نیز به شهرستانهای محروم داشت که آنجا چهخبر است. وقتی پایتخت کشور درگیر کمبود معلم است مسلما مناطق محروم وضعیت سختتری دارند که باید با نگاهی جامع و به سرعت نسبت به حل این چالش اقدام کرد.
«معینالدین سعیدی»، نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی درباره کمبود معلم در استان سیستان و بلوچستان به «فراز» گفت: «ما در استان سیستان وبلوچستان ۱۵ هزار کمبود معلم داریم؛ متاسفانه رویکردها به گونهای بوده که با قانون جوانی جمعیت، به راحتی معلمان فعلی انتقالی میگیرند و از شهر میروند. این موضوع از لحاظ بحثهای اداری یک چالش بسیار بزرگ برای استان سیستان و بلوچستان ایجاد کرده و استان از مشوقهای آن بیبهره است. مجموع این موضوعات با برنامهریزی غلط و نگاه سازمان امور اداری و استخدامی که نگاه منفی به استان سیستان و بلوچستان دارد، وضعیت کمبود معلم در استان را به مرحله فاجعه رسانده است».
وی درباره پیگیری مجلس مبنی بر موضوع کمبود معلم اشاره کرد: «پیرو این موضوع نشستی با وزیر آموزش و پرورش داشتهایم و ایشان مانع خاتمه کار معلمان خرید خدمات شدند که ارزشمند است، اما این معلمان هم باید بالاخره تعیین تکلیف شوند، زیرا این وضعیت روی انگیزه کاری آنها تاثیر میگذارد».
او افزود: «از طرفی بحث تبیدل وضعیت و معلمان حق التدریس و معلمین مهرآفرین هم به جایی نرسیده است. این مسئله باعث بیانگیزگی در میان معلمان شده است؛ در واقع مجموع این اتفاقات و مخصوصا بحث قوانین جوانی جمعیت شرایط را به گونهای کرده که در حوزه امور اداری و استخدامی به شدت شاهد بحران شدهایم».
سعیدی گفت: دلایل متعددی طی سالهای اخیر در این زمینه موثر بوده و در یک زمان کوتاه هم اتفاق نیوفتاده است. بعد از قانون جوانی جمعیت شاهد خروج معلمین بودهایم، اما از طرف دیگر شرایط استان نیز بر این موضوع تاثیر داشته است». / روزنو