پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت

امضای سند کریدور چین، ایران و اروپا به زودی

امضای سند کریدور چین، ایران و اروپا به زودی معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: در حوزه ترانزیت، به زودی در آسیای مرکزی سندی را امضا خواهیم کرد که مسیر چین، آسیای مرکزی، جمهوری اسلامی ایران و اروپا شکل بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه صبح امروز در اولین اجلاس جهادگران اقتصادی ایران همپا (همگامان پلیس امنیت اقتصادی) اظهار کرد: اگر ما روابط اقتصادی محکمی با همسایگان داشته باشیم به صورت پیش‌فرض امنیت و سیاست را به همراه خواهد داشت؛ این سیاست همزمان با کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین و شرق آسیا و آفریقا هم هست.

 

وی افزود: آینده جمهوری اسلامی ایران در آفریقا است و در تمام زمینه‌ها ما می‌توانیم حضور قوی داشته باشیم که متأسفانه در این چند ساله فرصت‌ها را از دست دادیم و دیکر کشورها جایگزین ما شدند.

 

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه ایران گفت: ما در وزارت خارجه حدود 12 فاکتور تألیف کردیم برای اینکه بتوانیم برای کشور ارزآوری کنیم و صادرات و انتقال تکنولوژی انجام دهیم.

 

صفری گفت: اما در مورد صدور خدمات مهندسی از مسائل بسیار مهمی که ما آن را دنبال می‌کنیم، بخش نیروگاه‌سازی، جاده‌سازی و ساختمان‌سازی است.

 

وی بیان کرد: ترانزیت مسائله بسیار مهمی است که ارزآوری می‌کند و نیاز به سرمایه‌گذاری چندانی ندارد اما ارزآوری بالایی دارد و ایجاد شغل می‌کند.

 

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ایران تصریح کرد: به دلیل بی‌توجهی به ترانزیت در مسیر چین، در چند سال گذشته از این مسیر منحرف شدیم که با تلاش‌های دولت در این دو سال، قراردادی بسته شد که ایران هم در این مسیر باشد و به زودی در آسیای مرکزی سندی را امضا خواهیم کرد که مسیر چین، آسیای مرکزی، جمهوری اسلامی ایران و اروپا شکل بگیرد‌.

 

صفری گفت: یکی از فاکتورهای مؤثر در ترانزیت، پلیس اقتصادی و امنیت است. اگر فرآیند عبور کالا از کشورمان در گمرک زمان زیادی ببرد، طرف مقابل پشیمان می‌شود که از مسیر ما عبور کند و خطر دریا را به جان می‌خرد و از مسیر آب به سمت اروپا می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار