ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

۲۲ خبرنگار، قربانی وحشی‌گری ۱۵ روزه اسرائیل در غزه

۲۲ خبرنگار، قربانی وحشی‌گری ۱۵ روزه اسرائیل در غزه کمیته بین‌المللی حمایت از خبرنگاران اعلام کرد که از زمان آغاز درگیری میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی دست کم 22 خبرنگار کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته بین‌المللی حمایت از روزنامه نگاران اعلام کرد که بیش از 20 خبرنگار از زمان آغاز درگیری اخیر میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، این کمیته اعلام کرد که تا روز 20 اکتبر(28 مهر) دست کم 22 خبرنگار در میان بیش از 4000 قربانی این درگیری از هر دوطرف هستند.

 

این سازمان در ادامه تاکید کرده است که خبرنگاران در سمت غزه با خطرات فوق العاده زیادی برای پوشش بحران ناشی از حملات ویرانگر ارتش اسرائیل، قطع ارتباطات و قطع گسترده برق مواجه هستند.

 

این کمیته در ادامه افزود: تا کنون 22 خبرنگار از جمله 18 خبرنگار فلسطینی، یک خبرنگار لبنانی و 3 خبرنگار رژیم صهیونیستی در این درگیریها کشته شده‌اند. همچنین گفته می‌شود 8 خبرنگار مجروح شده و سه نفر دیگر مفقود یا بازداشت شده‌اند.

 

وزارت بهداشت در نوار غزه، روز جمعه (۲۸ مهر) اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از چهار هزار نفر فراتر رفته است.

 

وبگاه خبری فلسطین الیوم نوشت، «۱۴ روز از حملات اشغالگران صهیونیستی به غیرنظامیان در غزه گذشت و در این مدت (تا دیروز جمعه) ۴۱۳۷ فلسطینی شهید و ۱۳۱۶۲ نفر مجروح شدند».

 

وزارت بهداشت در غزه دیروز جمعه در بیانیه خود اعلام کرد که ۷۰ درصد شهدای غزه، زن، کودک و سالخورده هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار