المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

نتانیاهو: جنگ با حماس دشوار و طولانی خواهد شد

نتانیاهو: جنگ با حماس دشوار و طولانی خواهد شد نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب با تایید تشدید حملات هوایی، از طولانی و دشوار بودن جنگ با حماس در غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی شبانگاه شنبه با تایید تشدید حملات هوایی در غزه گفت که جنگ طولانی خواهد شد.

به گزارش منابع خبری، «بنیامین نتامیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که جنگ در غزه طولانی و سخت خواهد بود. وی مدعی شد که این دومین جنگ استقلال (رژیم) اسرائیل است.

نتانیاهو روز شنبه نیز در دیدار با خانواده‌های اسرا مدعی شد: «فشار بر حماس کلیدی بوده و هر چه این فشار افزایش یابد، فرصت آزادی اسرا بیشتر می‌شود.»

این در حالی است که خانواده اسرای اسرائیلی در غزه طی بیانیه‌ای به دیدار خود به نتانیاهو اشاره کرده و اعلام کردند: «در دیدار با نتانیاهو خواستار بازگرداندن تمامی اسرا پیش از آغاز هرگونه عملیات نظامی زمینی شدیم.»

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، دستکم ۳۲۹ نفر نزد حماس اسیر هستند. هفته گذشته حماس اعلام کرد که برای نشان دادن حسن نیت خود حاضر است دو سه اسرائیلی را آزاد کند، اما تل آویو در پاسخ گفته بود که حاضر نیست آنان را تحویل بگیرد. تاکنون حماس چند اسیر را از ملیت‌های غربی آزاد کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «هدف ما مشخص و حذف توانایی‌های حماس و آزادی گروگان‌هاست.»

نتانیاهو افزود: «ما حملات هوایی خود را در روز‌های اخیر تشدید کرده‌ایم تا به نیرو‌های خود برای ورود به زمینی کمک کنیم. به دنبال حرکت به مرحله بعدی و گسترش عملیات زمینی هستیم.»

در تحولی دیگر، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- گفت که در هفتم اکتبر (روز آغاز عملیات طوفان الاقصی)، دژ‌های دشمن مانند لانه عنکبوت، فرو ریخت و در آن زمان پیروزی را مشاهده کردیم.

وی با بیان اینکه هدف قرار دادن ساختمان‌های مسکونی و بیمارستانها، صرفا ننگ و عار به دنبال دارد، تأکید کرد: در جنگ زمینی، منتظر دشمن هستیم تا معنای قدرت و فداکاری را به آن یاد بدهیم و به دشمن، شکست را تحمیل خواهیم کرد.

سخنگوی القسام با اشاره به اینکه زمان برتری نظامی و اطلاعاتی ادعایی دشمن به پایان رسیده و دوران شکست صهیونیست‌ها آغاز شده است، گفت: «از حاکمان عرب نمی‌خواهیم برای دفاع از کودکان غزه یا مقدسات، ارتش‌های خود را حرکت دهند؛ زیرا ما نابودی اسرائیل را بر عهده گرفته‌ایم.»

ابوعبیده با بیان اینکه زمان توهم به جهان درباره ارتش شکست ناپذیر و تانک‌های «مرکاوا» به پایان رسیده است، گفت: «ما این تانک را در غزه نابود کردیم. نفرین دهه هشتم، گریبان اسرائیل را خواهد گرفت و نابود خواهد شد.»

وی با اشاره به اینکه در قبال اسرای دشمن صهیونیستی باید همه اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل آزاد شوند، خاطر نشان کرد: «قطعا پیروزی متعلق به ماست.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار