ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس
یادداشت اختصاصی حنیف غفاری، کارشناس مسائل بین‌الملل؛

نسل‌کشی در غزه و بازی با کلمات غربی‌ها

اتحادیه اروپا که از کشتار کودکان فلسطینی با عنوان ادعایی «دفاع مشروع صهیونیست‌ها» یاد می‌کند، کمترین دغدغه‌ای درباره ایجاد حاشیه‌ای امن برای زندگی ساکنان نوار غزه ندارد. واژه‌سازی‌ها و مصداق یابی های مقام‌های اروپایی با هدایت و مدیریت سران کاخ سفید و رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.
حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۰۷۹۴

نسل‌کشی در غزه و بازی با کلمات غربی‌ها

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ سران اتحادیه اروپا تمام قد از نسل کشی و جنایت های رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه حمایت کرده اند. در عین حال، نگرانی های اتحادیه اروپا درباره خسارت هایی که در آینده ممکن است گریبانگیر تل آویو، واشنگتن و غرب شود، هر روز افزایش می یابد. ورود بی محابای صهیونیست ها به جنگ زمینی در غزه از سویی و اطلاعاتی که از شکاف جدی میان فرماندهان ارتش رژیم اشغالگر قدس به دستگاه های امنیتی غرب مخابره شده است، هزینه های بازی اروپا را در زمین تل آویو به شدت افزایش داده است.
 
در این میان، اروپاییان دست به واژه سازی می زنند تا به واسطه آن تا حدودی قدرت مدیریت صحنه را به سود منافع خود و صهیونیست ها پیدا کنند، اما جبهه مقاومت و اکثریت قریب به اتفاق افکار عمومی دنیا تسلیم گزاره های القایی و کاذب نمی شوند.
 

حماس و دیگر اضلاع محور مقاومت نسبت به ماهیت واژه سازی ها و اهداف پشت پرده آن به خوبی آگاه هستند


به تازگی جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنان خود از کلید واژه ای با عنوان توقف بشردوستانه حملات رژیم صهیونیستی به غزه استفاده کرد. واقعیت این است، توقف بشردوستانه به معنای آتش بس واقعی نیست و نوعی تاکتیک در راستای آزادی اسیران صهیونیست، بازتعریف مناسبات مخدوش ارتش رژیم صهیونیستی، القای کاذب نوع دوستی اروپاییان و درنهایت، آماده سازی سریع صهیونیست ها برای حملات بیشتر (در آینده ای نزدیک) علیه نوار غزه است.
 
اصلی ترین دغدغه سیاستمدارانی مانند امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس و اولاف شولتز صدراعظم آلمان نابودی مطلق مقاومت در غزه و تبدیل منطقه به حیاط خلوت رژیم اشغالگر قدس است. اصرار پشت پرده اروپاییان بر ایده کوچ اجباری ساکنان غزه به نقاط دیگر در همین راستا ارزیابی و تحلیل می شود.


اتحادیه اروپا که از کشتار بیش از 3 هزار کودک فلسطینی با عنوان ادعایی «دفاع مشروع صهیونیست ها» یاد می کند، کمترین دغدغه ای درباره ایجاد حاشیه ای امن برای زندگی ساکنان نوار غزه نداشته است، ندارد و نخواهد داشت. واژه سازی ها و مصداق یابی های انحرافی افرادی همچون بورل و دیگر مقام های اروپایی نه تنها با هدایت و مدیریت سران کاخ سفید و رژیم صهیونیستی انجام می شود، بلکه ترویج آنها از سوی رسانه های غربی نیز کاملاً هدفمند شکل می گیرد.
 
حماس و دیگر اضلاع محور مقاومت نسبت به ماهیت واژه سازی ها و اهداف پشت پرده آن به خوبی آگاه هستند. خرید زمان برای احیای کالبد بحران زده رژیم اشغالگر قدس با عزم مقاومت در مواجهه تمام عیار برابر اشغالگران مواجه شده و قدرت مانور افرادی همچون بورل و دیگران را سلب کرده است. فراموش نکنیم بخش مهمی از بازی خونین مشترک آمریکا، رژیم اشغالگر قدس و اتحادیه اروپا در نوار غزه معطوف به خلق فرامتن ها و الگوهای تبلیغاتی و رسانه ای جدید حول میدان نبرد شکل می گیرد.
 
آنچه مانع تثبیت چارچوب های خطرناک غربی ها می شود، منظومه مقاومت و قدرت تحلیل بازی دشمن از سوی اضلاع و متعلقات آن است. قطعاً تل آویو و حامیان غربی اش در ابعاد فرامتنی جنگ غزه نیز همانند ابعاد عملیاتی و متنی آن بازنده ای تمام عیار خواهند بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار