المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شد

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شد دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تغییرات کابینه «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در جریان است، روزنامه انگلیسی «تلگراف» به نقل از «داونینگ استریت» خبر داد «دیوید کامرون» نخست‌وزیر پیشین این کشور وزیر امور خارجه شد و جای «جیمز کلورلی» را گرفت.

 

به نوشته رویترز، کامرون پس از کناره‌گیری در سال ۲۰۱۶ بعد از آن که نتوانست بریتانیا را در اتحادیه اروپا نگه دارد، به خط مقدم سیاسی بازگشته است. او از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ نخست‌وزیر بریتانیا بود.

 

تلگراف در خصوص بازگشت کامرون به سیاست در انگلیس پس از بیش از هفت سال نوشته اهمیت تاریخی بازگشت وی به کابینه را نباید دستکم گرفت و این دومین بار بعد از جنگ جهانی دوم است که یک نخست‌وزیر پیشین به کابینه بازگشته است.

 

پیش‌تر رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند در بخشی از تغییرات کابینه، نخست‌وزیر بریتانیا «سوئلا بریورمن» وزیر کشور جنجالی را برکنار کرد. تلگراف خبر داده جیمز کلورلی (که تا امروز وزیر خارجه انگلیس بود) جایگزین بریورمن و عهده‌دار سمت ریاست وزارت کشور انگلیس شده است.

 

به گفته یکی از مقام‌های دفتر نخست‌وزیری انگلیس، سوناک از بریورمن خواست تا دولت را ترک کند و او دستور نخست‌وزیر بریتانیا را که ظاهراً بخشی از تغییر گسترده کابینه است، پذیرفت.

 

اخیراً اظهارات وزیر کشور برکنار شده بریتانیا جنجال‌برانگیز شده بود. روزنامه «فایننشال‌تایمز» امروز در خصوص برکناری بریورمن نوشت سوناک پس از آن بریورمن را اخراج کرد که با انتقاد از نحوه برخورد پلیس لندن با معترضان حامی فلسطین در روزهای اخیر، موجب برانگیخته شدن خشم عمومی گسترده‌ شده بود.

 

بریورمن تظاهرات حامیان فلسطین را «راهپیمایی‌های نفرت» خوانده و علی‌رغم صلح‌آمیز و بدون خشونت برگزار شدن این راهپیمایی‌ها، شرکت‌کنندگان در آن را «اوباش» توصیف کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار