رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

واکنش حماس به ادعاها درباره مخفی‌شدن در بیمارستان‌ها

«باسم نعیم» از رهبران حماس گفت که ادعاهای آمریکا درباره مخفی‌شدن مقاومت در بیمارستان‌ها، چراغ سبزی به رژیم صهیونیستی برای حمله به آنها با هدف تخریب بخش بهداشت غزه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. اتهام‌زنی‌های بی‌اساس آمریکا و رژیم موقت صهیونیستی به گروه‌های مقاومت در نوار غزه مبنی بر مخفی‌شدن در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، با واکنش تند حماس مواجه شد.

 

«باسم نعیم» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد چهارشنبه گفت: «ما اظهارات پنتاگون و کاخ سفید در مورد استفاده حماس از بیمارستان‌ها برای مخفی کردن اسرای دشمن یا مراکز فرماندهی و کنترل را به شدت محکوم و رد می‌کنیم».

 

نعیم در مصاحبه با شبکه «الجزیره» توضیح داد: «بیانیه‌های آمریکا چراغ سبزی برای هدف قرار دادن بیمارستان‌ها با هدف تخریب بخش بهداشت و فشار بر مردم ما برای آواره کردن آنها از سرزمینشان است».

 

وی در این‌باره اضافه کرد: «ما مجدداً درخواست خود را از سازمان ملل برای تشکیل کمیته بین‌المللی جهت بررسی همه بیمارستان‌ها برای اثبات نادرستی ادعای صهیونیست‌ها و واشنگتن، تکرار می‌کنیم».

 

این مقام حماس با بیان اینکه دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا چندین دروغ گفته که همگی آشکار شده‌اند، اظهار داشت: «احتمال وجود تونل‌ها در زیر بیمارستان‌ها، بمباران آنها را توجیه نمی‌کند».

 

نعیم همچنین افزود: «بیمارستان‌های غزه محل اسکان ۷۰ هزار آواره هستند، بنابراین انجام عملیات نظامی از داخل آنها معقول نیست. اشغالگران اسرائیلی چندین بیمارستان را هدف قرار دادند، نه فقط مجتمع الشفا».

 

پیش از این نیز «اسامه حمدان» از رهبران حماس خطاب به مردم فلسطین و ملت‌های آزاده گفت این اطمینان را می‌دهیم که حال مقاومت و گردان‌های القسام خوب بوده و کاملا بر اوضاع مسلط هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار