پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

ارتش اسرائیل ۲۰۰ فلسطینی را در بیمارستان الشفاء بازداشت کرد

ارتش اسرائیل ۲۰۰ فلسطینی را در بیمارستان الشفاء بازداشت کرد منابع داخل بیمارستان الشفاء می‌گویند که ارتش صهیونیستی ۲۰۰ فلسطینی را در داخل راهرو‌های بیمارستان بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه یورش اشغالگران اسرائیلی به بیمارستان‌های غزه و ورود به داخل بیمارستان الشفاء، منابع داخل این بیمارستان از بازداشت بیش از ۲۰۰ فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی خبر می‌دهند.

الجزیره نوشت که نظامیان در حال بازجویی از کادر پزشکی و خدماتی در تعدادی از بخش‌های بیمارستان هستند. مدیر بیمارستان نیز گفته است که آب و برق قطع شده و کپسول‌های اکسیژن در تمامی بخش‌های بیمارستان خالی شده است.

از سوی دیگر تعدادی از پزشکان در داخل بیمارستان العوده در اردوگاه جبالیا در شمال غزه نیز طی حملات اسرائیل، به شهادت رسیده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در حالی بامداد امروز وارد بیمارستان الشفاء شد که از چند روز پیش به شدت در حال بمباران اطراف این بیمارستان است؛ نظامیان پس از ورود به داخل بیمارستان اقدام به تفتیش و جست‌وجو در بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، جراحی، قلب و عمومی کردند و شماری از پزشکان و آوارگان فلسطینی پناه‌گرفته در این بیمارستان را بازجویی کردند.

با این حال رادیو ارتش این رژیم ساعاتی پیش اذعان کرد که هیچ نشانه‌ای از حضور اسرایی که در جریان عملیات طوفان‌الاقصی توسط حماس دستگیر شدند، در بیمارستان «الشفاء» وجود ندارد.

در این میان جنبش حماس نیز در بیانیه‌ای گفت: «ادعای اشغالگران مبنی بر وجود سلاح در مجتمع بیمارستانی الشفاء دروغی آشکار و یک سناریوی است که هیچ کس باور نمی‌کند.

همزمان حمله بامداد امروز (چهارشنبه) نظامیان رژیم موقت صهیونیستی به مجتمع پزشکی «الشفاء»، به عنوان بزرگترین مرکز درمانی در نوار غزه، با واکنش سازمان ملل متحد همراه شد.

«مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه طی بیانیه‌ای توئیتری گفت که از یورش ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان الشفاء در شهر غزه، بهت‌زده و شوکه شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار